Jakiej firmy osprzęt.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Jakiej firmy osprzęt.
Panie Tomku
Coś więcej na temat vimaru można bo jak na razie to nikt nic nie wie
Czyżby wszyscy montowali gniazdka za 8zl z których wydobywa się żywy ogień przy rozłączaniu i załączaniu
Wiem ze to najtaniej
Wiem ze vimar jak i gira i itp. nie jest tani ale to bezpieczeństwo
Pozdrawiam
Coś więcej na temat vimaru można bo jak na razie to nikt nic nie wie
Czyżby wszyscy montowali gniazdka za 8zl z których wydobywa się żywy ogień przy rozłączaniu i załączaniu
Wiem ze to najtaniej
Wiem ze vimar jak i gira i itp. nie jest tani ale to bezpieczeństwo
Pozdrawiam
Przyłączam się do tematu i chciałbym się dowiedzieć czy warto montować legranda cariva bo nigdzie nie mogę znaleźć nic na ten temat
witam
no nie udało się otrzymać odp.jakiej oczekiwałem

no nie udało się otrzymać odp.jakiej oczekiwałem
aadam12 ale jakie było twoje pytanie?
a jeśli chodzi o ten ogień z gniazdek to ja nic takiego nie zauważyłam i nie uważam, że trzeba płacić 100zł za samą markę
a jeśli chodzi o ten ogień z gniazdek to ja nic takiego nie zauważyłam i nie uważam, że trzeba płacić 100zł za samą markę
-
TEM POLSKA
- Początkujący

- Kontakt:
Witam, na pewno warto montować słoweńskiego TEMa, jest bardzo dobry jakośćiowo ale jego cena jest dużo niższa od Vimaru, też jest modułowy i w największą ramką można zamieścić do 7 włączników które można dowolnie konfigurować np 2 łączniki + 2 gniazda elektryczne + gniazdo antenowe. Warjacji jest na prawdę dużo!

[/img]

[/img]
M.Osiecki
mnie osobiscie podoba sie prosty, nowoczesny look i dosc tanie i prozadne są Ospela osprzęty
-
Mateusz1992
- Początkujący

finalnie też mam ospela. chociaż zastanawiałem się nad schneider ale i tak wygral ospel.....to było z 3 lata temu i do dzisiaj nie załuje swojej decyzji, bo osprzęt sprawuję się dzielnie
Świetna jest Sonata nowe srebro z Ospela. Do modern wnętrz jest idealna. Metalizujący kolor i delikatne podświetlenie. Super!
Akurat w kwestii wyboru odpowiedniego osprzętu elektrycznego,to możemy pomóc i doradzić,właśnie tym zajmujemy się na co dzień,mamy niezbędne doświadczenie:)
To co myślicie o Ospelu? Zastanawiam się nad kolekcją sonata stal inox - albo czymś podobnym z innej firmy. Możecie poradzić, polecić coś? Ospel to z tego co piszą inni dość dobra firma i nie droga - a własnie takich w dzisiejszych czasach się szuka. Co o nich myślicie?Intersell pisze:Akurat w kwestii wyboru odpowiedniego osprzętu elektrycznego,to możemy pomóc i doradzić,właśnie tym zajmujemy się na co dzień,mamy niezbędne doświadczenie:)
-
Mezoko_com
- Aktywny

Zerknij na Mezoko.com gdzie znajdziesz osprzęt elektryczny dobrych i renomowanych firm w rozsądnej cenie.
Ja bym wybrał ospel bo dobrze znam tę markę i staram sie zawsze kupować coś czego jestem pewny. Ale także jak ktoś wyżej polecam ramki modułowe bo to świetne rozwiązanie tylkoże trzeba o nim pomyśleć wcześniej i dobrze rozplanowac instalacje.
I jak kwestia osprzętu,instalacji elektrycznej,zdecydowaliście się na jakąś firmę? Bo jeżeli neo to raz jeszcze zapraszam na Intersell.pl
Zgadzam się z poprzednikami - w chwili obecnej, OSPEL produkuje najlepszy osprzęt na rynku (według mnie są bezkonkurencyjni - ich produkty są naprawdę dobre, można je kupić wszędzie).