Witam
Czy jest ktoś kto buduje dom wg projektu Andromeda z pracowni Domowe Klimaty ?? Podoba mi sie ten projekt, jednak nie moge nigdzie znaleźć zdjęć np. z budowy ;/
dziękuje za odpowiedzi
Nina
ANDROMEDA z pracowni Domowe Klimaty
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: ANDROMEDA z pracowni Domowe Klimaty
Witam , odnawiam temat.
Może udało się Pani znaleźć jakieś zdjęcia lub informacje o tym domu inne niż projekt na stronie?
Również jestem zainteresowany , ale nic nie mogę znaleźć, a może ktoś buduje dom wg tego projektu i chciałby się podzielić doświadczeniami?
Pozdrawiam
Może udało się Pani znaleźć jakieś zdjęcia lub informacje o tym domu inne niż projekt na stronie?
Również jestem zainteresowany , ale nic nie mogę znaleźć, a może ktoś buduje dom wg tego projektu i chciałby się podzielić doświadczeniami?
Pozdrawiam
Witam ja buduje taki dom, Na razie mam wylana płyte fundamentowa a w kwietniu zaczynamy stawiac mury.
umiesciłem zdjecia wizualizacji ale niedługo dodam z budowy to co juz jest zrobione.
Pozdrawiam Kuba

umiesciłem zdjecia wizualizacji ale niedługo dodam z budowy to co juz jest zrobione.
Pozdrawiam Kuba

Dziękujemy za podzielenie się wizualizacją. Mam pytanie - jak jest z modyfikacjami projektów. Dużo zmian jest wykonanych tak jak sama sobie wyobrażałam, ale czy zmiany są wliczone w cenę projektu czy ceny zmian zależą od tego co chce się zmienić na projekcie?
An.
An.
Nie rozumiem po co komu zdjęcia z prac podczas budowy czyjegoś domu. Na pewno nie pomogą Ci w wybudowaniu Twojego domu bo będzie to robić firma wynajęta przez Ciebie.