ANDROMEDA z pracowni Domowe Klimaty

Jak prowadzicie budowę domu? Opowiadania i przygody budujących. Nie wiesz od czego zacząć budowę i jak ustalić kolejność prac? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na te pytania.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

nima1
Początkujący
Początkujący

ANDROMEDA z pracowni Domowe Klimaty

Post autor: nima1 »

Witam
Czy jest ktoś kto buduje dom wg projektu Andromeda z pracowni Domowe Klimaty ?? Podoba mi sie ten projekt, jednak nie moge nigdzie znaleźć zdjęć np. z budowy ;/

dziękuje za odpowiedzi
Nina

accord7
Początkujący
Początkujący

Re: ANDROMEDA z pracowni Domowe Klimaty

Post autor: accord7 »

Witam , odnawiam temat.

Może udało się Pani znaleźć jakieś zdjęcia lub informacje o tym domu inne niż projekt na stronie?
Również jestem zainteresowany , ale nic nie mogę znaleźć, a może ktoś buduje dom wg tego projektu i chciałby się podzielić doświadczeniami?

Pozdrawiam

jupik011
Początkujący
Początkujący

Post autor: jupik011 »

Witam ja buduje taki dom, Na razie mam wylana płyte fundamentowa a w kwietniu zaczynamy stawiac mury.

umiesciłem zdjecia wizualizacji ale niedługo dodam z budowy to co juz jest zrobione.

Pozdrawiam Kuba

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Acanna
Początkujący
Początkujący

Post autor: Acanna »

Dziękujemy za podzielenie się wizualizacją. Mam pytanie - jak jest z modyfikacjami projektów. Dużo zmian jest wykonanych tak jak sama sobie wyobrażałam, ale czy zmiany są wliczone w cenę projektu czy ceny zmian zależą od tego co chce się zmienić na projekcie?
An.

LUBIJAN
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: LUBIJAN »

Nie rozumiem po co komu zdjęcia z prac podczas budowy czyjegoś domu. Na pewno nie pomogą Ci w wybudowaniu Twojego domu bo będzie to robić firma wynajęta przez Ciebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dziennik budowy - budowa dzień po dniu”