Pokój rozrywek na poddaszu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Pokój rozrywek na poddaszu
Bardzo fajny pomysł
Mój teść zrobił na poddaszu właśnie taki pokój jak mówisz. Wstawił stół do bilarda, fajne fotele, dodatki, prawie jak w jakimś pubie 
-
maarta1980
- Początkujący

Jak chcesz tam siedzieć latem, to zainwestuj w rolety 
Miłośnik budowlany 
-
Igor Wilski
- Początkujący

Pokój uciech na poddaszu, to marzenie każdego faceta, szczególnie jak ma małe dziecko. Mnie by wystarczył osobiście bilard, dart elektroniczny, porządny barek i piłkarzyki. Na ścianie duży tv, żeby meczyk można było obejrzeć. No i może jeszcze play station dla małego
Wszystko idealnie wyciszone i nagrzane. Akurat posiadam dom z ceramiki, wyciszenie zatem mam ok. Grzejniki mogę pociągnąć piętro wyżej i przy nieoczekiwanym dopływie gotówki mógłbym graciarnię zamienić na pokój uciech.
a najlepiej to sobie szopę koło domu pobudować i tam mieć taki pokój zabaw 
z głową
-
drewniany dziad
- Początkujący

Ja ostatnio przymierzam się do wkręcenia huśtawki dla dzieciaków na poddaszu:)
-
robnowak
Jeśli chodzi o rozrywkę i poddasze, to myślicie że komercyjna restauracja katowice na poddaszu mieszkalnego budynku mogłaby wypalić?
Nie chciałabym być uszczypliwa, ale jaka restauracja jest niekomercyjna? A co do pytania - owszem, uważam, że może to być na tyle dużą atrakcją, że przyciągnie klientów.
Pokój rozrywek dla dzieci? Dorosłych? Dla całej rodziny? Można wstawić stół do bilarda i piłkarzyki, jasne, fajna sprawa. I kosztowna, zwłszacza ten bilard. A może też kręgle, mini tor jakiś, hmm? 
Byle było równo pod sufitem 
Pokój rozrywek, brzmi prawie jak pokój rozkoszy. Wstaw sobie lotki, piłkarzyki i maszynkę do popcornu. Albo dodatkowe łóżko 
żona zaprasza (MOJA)
albo ping ponga
lub jak powyżej - obok łóżka jeszcze barek 
Pokój rozrywek brzmi bardzo dwuznacznie
ale do każdych będzie pasował
Poddasza mają to do siebie że jest tam dużo przestrzeni więc naprawdę całkiem fajny pokój można tam zaprojektować
super pomysł! o rozrywce w garażach slyszalam, o poddaszu-pierwszy raz 
barek, piłkarzyki, darts, bilard (chociaż to ogromny wydatek, starego krzywego stołu nie ma co kupować...) <3
Któż by nie chciał mieć takiego bilarda czy piłkarzyków w domu. Chciałabym jeszcze poprosić o zdjęcia gotowego pokoju rozrywek
.
Któż by nie chciał mieć takiego bilarda czy piłkarzyków w domu. Chciałabym jeszcze poprosić o zdjęcia gotowego pokoju rozrywek
.