Huśtawka pytanie o przedmiot
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
elemelek21
- Początkujący

Huśtawka pytanie o przedmiot
Witam, czy ktos moze mi powiedziec jak nazywa sie to czerwone?? ten potrojny uchwyt do bali?? Zeby moc sobie to poszukac w sklepie.

Re: Huśtawka pytanie o przedmiot
Całą,taką samą huśtawkę można kupić w Castoramie i tam trzeba zobaczyć kto to produkuje.Sam osobiście nie widziałem jeszcze takiego elementu do kupienia luzem a przyznam jest to ciekawe rozwiązanie.
-
elemelek21
- Początkujący

Własnie udalo mi sie znaleźć na allegro co to jest. A w jakiej cenie jest taka hustawka w castoramie? Aczy ktos wie ile na tartaku powinny kosztowal takie słupki o srednicy 10cm i dlugosci kolo2m?? zeby zrobic podstawe do hustawki? czy oplaca sie samemu robic?
W castoramie nie wiem. Jednak podobne huśtawki mają na //ogrodolandia.pl/112-hustawki - więc możesz sobie zobaczyć. Z tego co widziałam to mają różne opcje, tj. huśtawki pojedyńcze, podwójne, jak i całe place zabaw dla dzieci.
-
elemelek21
- Początkujący

Oj a te cenyy;/ nie dla mnie. Nie chce kupowac, chce zrobic bo nie jest to takie kosztowne.
Posiada ktoś taką huśtawkę? Nazywa się Rodos. Jestem ciekawa, jak się sprawdza na co dzień 

A zdradzisz nam jak nazywają się te uchwyty i jaka mniej więcej jest ich cena?elemelek21 pisze:Własnie udalo mi sie znaleźć na allegro co to jest. A w jakiej cenie jest taka hustawka w castoramie? Aczy ktos wie ile na tartaku powinny kosztowal takie słupki o srednicy 10cm i dlugosci kolo2m?? zeby zrobic podstawe do hustawki? czy oplaca sie samemu robic?
Patrząc na koszty gotowych huśtawek widzę, że na pewno bardziej opłacalne będzie własnoręczne zrobienie huśtawki, tym bardziej że można dobrać ją do wzrostu dziecka np.
Pamiętajcie o ogrodach.
-
zenek_budulek
- Początkujący

Nie mam zielonego pojęcia jak to się nazywa, a szukaliście w googlach po hasłach "części do huśtawki" itp?
zenek_budulek
Chodzi o siedzisko?
Aż się chce do lataTuchMary pisze:Posiada ktoś taką huśtawkę? Nazywa się Rodos. Jestem ciekawa, jak się sprawdza na co dzień
Fakt, najtańsze nie sąniteczka pisze:W castoramie nie wiem. Jednak podobne huśtawki mają na http://ogrodolandia.pl/112-hustawki - więc możesz sobie zobaczyć. Z tego co widziałam to mają różne opcje, tj. huśtawki pojedyńcze, podwójne, jak i całe place zabaw dla dzieci.
pytanie czy będzie to równie bezpieczne co i tanie...
tanie huśtawki to i tanie drewno, sęk na sęku czasami bywa.
Super huśtawka, znajomi mają podobną i fantastycznie się na niej siedziTuchMary pisze:Posiada ktoś taką huśtawkę? Nazywa się Rodos. Jestem ciekawa, jak się sprawdza na co dzień
Tarasy
Piękna, ale sprawdza się tylko na zadaszonych terenach, albo trzeba ją wynosić w razie deszczu
odnośnie pytania, najlepiej popytać w tartaku bo ceny różnią się w zależności od regionu Polski. Może jakiś znajomy znajomego ma tartak, wtedy można załatwić porządne drewno za grosze.