Która dachówka lepsza ?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Która dachówka lepsza ?
która dachówka jest lepsza Meyer-Holsen czy Creaton?
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Ps. znam tylko Braasa, chyba tak się ta firma nazywa ?
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
-
Krzysztof Piotr
- Aktywny

...
Ja kupiłem ROBEN -ciemny brąz i jestem bardzo zadowolony 
-
runcajs1967
- Aktywny

Ps. znam tylko Braasa, chyba tak się ta firma nazywa ? robią bardzo porządne ceramiczne, nie jakieś tam betonowe jak Euronit ! Pozdrawiam znerwicowaną
Akurat dla mnie Braas bardziej pasuje do betonu niż do ceramiki bo ceramika jakoś krótko jest w ofercie Braasa.
Co do dachówek Meyer Holsen a Creaton to różnią się głównie ceną bo jakość moim zdaniem jest porównywalna, Creaton w całej swojej ofercie w porównaniu z Meyer Holsenem jest droższy. (myślę tylko o produktach produkowanych przez dane firmy a nie umieszczonych w cenniku danej firmy np. Meidl to dlamnie jednak nie Creaton)
Akurat dla mnie Braas bardziej pasuje do betonu niż do ceramiki bo ceramika jakoś krótko jest w ofercie Braasa.
Co do dachówek Meyer Holsen a Creaton to różnią się głównie ceną bo jakość moim zdaniem jest porównywalna, Creaton w całej swojej ofercie w porównaniu z Meyer Holsenem jest droższy. (myślę tylko o produktach produkowanych przez dane firmy a nie umieszczonych w cenniku danej firmy np. Meidl to dlamnie jednak nie Creaton)
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
runcajs1967
- Aktywny