Łazienka z charakterem
Łazienka z charakterem
Redakcja
świetny, design'erski styl. nowoczesne grafiki/obrazy do wnętrz w tym klimacie- znajdziecie na http://www.manual-collection.com/ -modne obrazy dla każdego, kto chce odmienić swoje pomieszczenia 
Re: Łazienka z charakterem
Ciekawe. Bardzo ciekawe.
Cudowna łazienka! Chętnie widziałabym ją w swoim domu. Prezentuje się naprawdę świetnie. Każda łazienka nowoczesna powinna prezentować taki styl.
Naprawdę efektowna łazienka. Na tej szachownicy dobrze prezentuje się białe podwieszane WC, jaki stelaż został użyty? Ja myślę o Roca, znajomi b. sobie chwalą solidność i praktyczność całych zestawów. W dodatku 10 lat gwarancji na stelaż robi wrażenie.
Naprawdę efektowna łazienka. Na tej szachownicy dobrze prezentuje się białe podwieszane WC, jaki stelaż został użyty? Ja myślę o Roca, znajomi b. sobie chwalą solidność i praktyczność całych zestawów. W dodatku 10 lat gwarancji na stelaż robi wrażenie.
-
MultiLampy
- Zainteresowany

- Kontakt:
Efektowna łazienka to mało,ona prezentuje się naprawdę wyśmienicie i moim zdaniem każdy z nas chciałby taką mieć,tylko też koszty samego wykonania są spore...
Świetna lazienka, chociaz osobiscie usunelabym led z pod wanny, wszedzie je wciskaja pod wanne i wychodzi niby "lewitujaca" wanna, jakos mnie to juz nie przekonuje, tylko irytuje;) Natomiast cala lazienka super, zamienilabym obraz ktory jest na scianie na czarno bialy duzy obraz z Marylin Monroe z czerwonymi ustami:)
-
ala7654321
- Początkujący

- Kontakt:
Faktycznie łazienka bardzo ładna.
Absolutnie cudowna. Niestety niewiele osób ma do zagospodarowania taką przestrzeń. Ale mała łazienka też może być piękna 
-
ceramika design
- Aktywny

WOW! Niesamowita jest ta aranżacja. Te mozaiki przy wc, no i to lustro - po prostu rewelacja! Tutaj potwierdza się zasada, że w aranżowaniu przestrzeni najważniejsza jest wyobraźnia.
Nie bede oryginalny i tez napisze, że super aranżacja łazienki
Jest klimat, wszystko się według mnie zgrywa nie ma chaosu 
Zadbaj o ciepło domowego ogniska.
wanna to dobry wybór jak się ma miejsce w łazience i czas na kąpiel