Co sądzicie o kabinach firmy Radaway?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Co sądzicie o kabinach firmy Radaway?
Co sądzicie o polskiej firmie produkującej kabinki Radaway? W siecie mają dobre opinie. Ostatnio sąsiedzi kupili sobie taką kabinę
http://www.hansloren.pl/pl/p/Premium-Plus-A-RADAWAY-kabina-polokragla-900x900-1700-chrom-przejrzyste-30401-01-01N/3025
http://www.hansloren.pl/pl/p/Premium-Plus-A-RADAWAY-kabina-polokragla-900x900-1700-chrom-przejrzyste-30401-01-01N/3025
-
jarek_budowlaniec
- Początkujący

Re: Co sądzicie o kabinach firmy Radaway?
Hej! Często remontuję łazienki, instalowałem takie kabiny, nie ma problemów jakie występują przy innych markach. Wszystko zawsze jest dopasowane, nie ma wycieków i innych niespodzianek związanych z montażem.
Sam mam kabinę prostokatną Radaway eos. Ze szkłem przejrzystym. Jestem szczerze zachwycony. Służy mi już dłuższy czas, polecam tę firmę.
Sam mam kabinę prostokatną Radaway eos. Ze szkłem przejrzystym. Jestem szczerze zachwycony. Służy mi już dłuższy czas, polecam tę firmę.
-
dirtydancer
- Początkujący

Zdecydowanie mogę polecić kabiny prysznicowe firmy Huppe. W sklepie domarket.pl znajdziesz wiele produktów w cenach na każdą kieszeń, także tej marki. Obsługa jest doskonała, doświadczona i znakomicie doradzają w wyborze.
- poprostulazienki
- Początkujący

- Kontakt:
Kabinki godne polecenia.
Handlujemy nimi intensywnie 5 lat i prawdę mówiąc nie ma z nimi żadnych kłopotów. Zero reklamacji, zadowoleni klienci, polecamy je nawet najbardziej wymagającym.
Handlujemy nimi intensywnie 5 lat i prawdę mówiąc nie ma z nimi żadnych kłopotów. Zero reklamacji, zadowoleni klienci, polecamy je nawet najbardziej wymagającym.
Meble łazienkowe, kabiny prysznicowe, wanny oraz wiele innych !
Salony łazienek - poprostulazienki.pl
Salony łazienek - poprostulazienki.pl
Witajcie. moja Radaway służy mi od 3,5 roku i jestem zadowolony, żadnych problemów z rolkami, a to było coś, czego się obawiałem. Polecam:)
-
borkowska1111
- Początkujący

Produkty ą raczej ok, ale obsługa klienta beznadziejna. Kupiłem kabinę prysznicową i niestety pomyliłem się w wymiarach, wymienić na inną już nie ma szans, musiałem kupić drugą. Ciekawe że we wszystkich marketach budowlanych można wymienić wszystko a w firmie Radaway nie.
Ja jestem zadowolona z kabiny tej firmy.
-
TomaszInstalator
- Początkujący

Sama kabina ok (końcowy efekt), instrukcja fatalna (mnóstwa kwestii musisz się domyślać) spora część fabryki przeniesiona do domu klienta (masa elementów do docięcia, które mogły być idealnie docięte w fabryce). Jeżeli zaplanowałeś montaż bez brodzika, na etapie kafelkowania musisz wiedzieć, że element (drzwi, ścianka) jeżeli w nazwie ma 90, to jej maksymalny wymiar wynosi 88 cm.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Duży plus na pewno za możliwość indywidualnej aranżacji przestrzeni.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...