Czy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ogrodu z tarasem czy malutkiego balkonu musimy się zastanowić nad aranżacją tego miejsca i doborem roślin. Tutaj znajdziesz inspiracje, ciekawe pomysły i nietypowe rozwiązania związane z tym tematem.
nikoon - te pierwsze jak dla mnie są ładniejsze, jednak ja i tak mam słabość do wszystkiego, co jest technorattanowe. Zatem wybrałabym raczej coś w takim stylu:
źródło zdjęcia: http://ogrodolandia.pl/home/192-donice- ... 3-szt.html
Doniczki, któe przedstawione są podobaja mi się. Ładnie się prezentują. Chciałbym takie sobie kupić tylko szczerze mówiąc to nie mam gdzie ich postawić. Pomysł z takimi donicami jest na prawdę dobry. Polecam i Ja.
Jeśli chodzi o donice , to kupuję w marketach budowlanych , tzn. żona kupuje. Zawsze to lepiej zobaczyć , jak to wygląda na żywo , żeby się później nie okazało , że za mała albo za duża ta donica.
zenku bidulku takie donic jak kupujesz w internecie, to sa opisane również pod względem ich wymiarów w każdą stronę, także dopasowanie tego do miejsca w którym ma stać to jest żaden problem akurat
Niedawno kupiłam w Agacie duże, ceramiczne doniczki w jasnobrązowym odcieniu - jestem z nich bardzo zadowolona, ponieważ wyglądają pięknie i chyba jeszcze jakieś dokupię.