szaf-paf tak na prawdę to nie bardzo widać co to za garderoba
Garderoba dla niej
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Garderoba dla niej
Też bym wolała mieć swój wkład ale niespodzianka super. Wydaje mi się że jak wybrał garderobę Komandora to oni mu trochę w tym pomogli, zapewne wiedzą czego zazwyczaj kobieta chce a czego nie chce w swojej garderobie.
ale efekt super, drzwi również
-
galeriaindeco
- Początkujący

- Kontakt:
najlepiej zamowic dobra solidna firme ,ktora cos tez doradzi . Ja zrobilam garderobe w galerii indeco w gdansku i mi robili super . Maja 2 punkty w gdansku ETC Gdansk i centrum oliwa ( I pietro leroy merlin ) solidne wykonanie i szybko bez poźnień . Polecam
galeriaindeco
-
galeriaindeco
- Początkujący

- Kontakt:
najlepiej zamowic dobra solidna firme ,ktora cos tez doradzi . Ja zrobilam garderobe w galerii indeco w gdansku i mi robili super . Maja 2 punkty w gdansku ETC Gdansk i centrum oliwa ( I pietro leroy merlin ) solidne wykonanie i szybko bez poźnień . Polecam
galeriaindeco
-
jackandjack
- Początkujący

a jeśli ktoś nie chce zwykłego komandora tylko chce zrobić garderobę z białymi systemami jako osobne pomieszczenie, są takie systemy gotowe?
-
Catalinka28
- Początkujący

Ja swoją garderobę robiłam w firmie Indomed - i jestem zadowolona i z zaproponowanych mi rozwiązań jak i cen.
-
jolkajolantakram
- Początkujący

fajne są takie garderoby chowane we wnękach przy lazience:)
-
benedyktxx
- Aktywny

Panowie jeśli wasze żony też mają tyle ciuchów co moja to taka garderoba będzie najlepszym rozwiązaniem. Ostatnio zamówiła sobie aż 5 spódnic do pracy na http://www.topsecret.pl/spodnice-damskie,353,pl-PL#null bo stwierdziła, że nie ma w co się ubrać- mimo tego, że szafy nie można zamknąć. Ach te baby 
Znajomi zrobili sobie oddzielne garderoby w nowym domu:P ale i tak z tego co zauważyłem to nastąpiło przejęcie garderoby kumpla przez jego żonę:P biedak został skompresowany do maximum:P
-
Catalinka28
- Początkujący

Hahahaha dobre... ja sobie zrobiłam garderobą, a potem pomyślałam, że chyba jednak minimalizm (też w szafie)nie jest taki zły..kowalek70 pisze:Znajomi zrobili sobie oddzielne garderoby w nowym domu:P ale i tak z tego co zauważyłem to nastąpiło przejęcie garderoby kumpla przez jego żonę:P biedak został skompresowany do maximum:P
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Jeżeli mamy możliwość stworzenia garderoby to jestem jak najbardziej za.
Garderoba z prawdziwego zdarzenia jest marzeniem większości kobiet,
włącznie ze mną
W garderobie nie powinno zabraknąć dobrego oświetlenia i lustra,
aby od razu móc zobaczyć rezultat doboru ubrań i dodatków.
Wg mnie fajnym pomysłem jest wstawienie toaletki do garderoby,
dzięki temu wszystko byłoby w jednym miejscu
Jednym z najlepszych przykładów garderoby jest dla mnie:

Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, także lamp, puf czy luster, na stronie www.meblonista.pl
Garderoba z prawdziwego zdarzenia jest marzeniem większości kobiet,
włącznie ze mną
W garderobie nie powinno zabraknąć dobrego oświetlenia i lustra,
aby od razu móc zobaczyć rezultat doboru ubrań i dodatków.
Wg mnie fajnym pomysłem jest wstawienie toaletki do garderoby,
dzięki temu wszystko byłoby w jednym miejscu
Jednym z najlepszych przykładów garderoby jest dla mnie:

Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, także lamp, puf czy luster, na stronie www.meblonista.pl
Ja mam garderobę zrobioną w sypialni. Jest to pomieszczenie nad garażem więc dość spore i w jednej części mamy wyodrębniony taki prostokąt. Jedną ścianka jest półokrągła i zrobiona z luksferów. W środku mam półki, i wieszaki takie na kółkach. Ja jestem zadowolona.
U nas garderoba to jest po prostu część sypialni oddzielona drzwiami przesuwanymi. Wewnątrz mamy zrobione regały i drążki na wieszaki
@meblonista pięna ta garderoba
garderoba to jest coś pięknego, ja zanim zbudowaliśmy dom, wiedziałam, że muszę mieć garderobę, mam tam oświetlenie led, ale ostatnio powiesiłam dodatkowo takąlampę led z czujnikiem ruchu, teraz mam wystarczającą ilość światła, a sama lampa fajnie wygląda