Pomysł na małe mieszkanie

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Pomysł na małe mieszkanie

Post autor: Redakcja »

Niezwykły pomysł na małe mieszkanie zastosowano w tej paryskiej kawalerce... Pomysł na małe mieszkanie >>
Redakcja

zaradna77
Początkujący
Początkujący

Re: Pomysł na małe mieszkanie

Post autor: zaradna77 »

Bardzo oryginalne urządzenie mieszkania .

Awatar użytkownika
Tilluviel
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Tilluviel »

Ostatnio w ramach przyszłego remontu kupiłam 6 branżowych gazet w poszukiwaniu inspiracji.
Nie było tam ani jednej porady dotyczącej urządzenia małego mieszkania. Następnym razem od razu przeszukam internet.
Fototapety na zamówienie

Kliknij i uwolnij swoją fantazję!

kalinap
Początkujący
Początkujący

Post autor: kalinap »

W ogóle te aranżacje od wspomnianej przez ciebie firmy decoroom sa jakies takie, żywe, optymistyczne i baaardzo ładne

Czerwiak

Post autor: Czerwiak »

Taka firma powinna w głównym stopniu cechować się dużą kreatywnością i nietypowymi rozwiązaniami. Tak jest właśnie w przypadku tej aranżacji. Bardzo mi się podoba.

rikolvik
Początkujący
Początkujący

Post autor: rikolvik »

Hehe bardzo funkcjonale w użytkowaniu. Ładny wygląd i naprawdę mi się podoba, ktoś miał fajny pomysł.

Awatar użytkownika
wpudle.pl
Początkujący
Początkujący

Post autor: wpudle.pl »

Super pomysł z tym przesuwanym łóżkiem - tego jeszcze nie widziałem :)
Inne propozycje możecie znaleźć również na naszym profilu
facebook.com/wpudle

Awatar użytkownika
Asieńka_99
Początkujący
Początkujący

Post autor: Asieńka_99 »

Super pomysły, bardzo mi się podobają :) Czasami w telewizji natrafię na programy o aranżacji takich właśnie małych mieszkanek, to zawsze z chęcią oglądam i aż mi czasami szczęka opada z wrażenia. Wiadomo też, że nie zawsze wszystkie pomysły da się zastosować u siebie i/lub uzyskać tak samo fajny efekt. Sama mam niezbyt duży metraż i w sumie męczyłam się z nim dość długo, kombinowałam na różne sposoby, aż stwierdziłam, że zdecyduję się na usługi profesjonalisty. Koleżanka skierowała mnie do pani Anetty Kazimierskiej, no i przyznaję, że efekty współpracy zrobiły na mnie wrażenie. To jednak co innego jak fachowiec oceni indywidualny przypadek niż próbowanie kopiowania rozwiązań, które sprawdziły się gdzie indziej. Jakby ktoś był zainteresowany usługami pani Anetty, to poniżej wrzucam przykładową fotkę i polecam zajrzeć na stronę: http://www.2t-studio.pl/ gdzie znajdziecie więcej projektów :) Działa na terenie Koszalina, ale z tego co się orientuje, oferuje także dojazd do innych miast.
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”