Jaką umywalkę wybrać?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaką umywalkę wybrać?
Mogę polecić sklep Armadeo, mają konkurencyjne ceny i fachową obsługę, która zna się na rzeczy i potrafi doradzić. W zależności od tego co będziesz kupować termin realizacji będzie różny, ale będziesz o tym dokładnie poinformowany.
W łazience i kuchni mam wyposażenie zrobione z Krion-a. Mogę polecić takie tworzywo bardzo fajnie się nadaje właśnie do takich miejsc gdzie jest kontakt z wodą. Kompozyt robi furorę za granicą w Polsce jest jednak chyba trochę nieznany póki co. Na portalu krionpolska.pl jest oferta polskiego dystrybutora.
Swissliniger ma na prawde porządne armaturę łazienkową , zobacz sobie u nich my u nich brodzik kupowalismy no i własnie owalną umywalkę ale z lanego marmuru. Super zadowolona jestem z wyboru.
My mamy od Deante. Dla wyglądu zdecydowaliśmy sie na umywalkę stawiana na blacie od Deante:

Na początku obawialiśmy się trochę,ze umywalka nie będzie praktyczna oraz woda będzie się rozlewała ale okazała się wyjątkowo wygodna. Jest szeroka, tak wiec jest wygodniejisza niż poprzednia okrągła jaką użytkowaliśmy w innym mieszkaniu.
Do wykonania nie mam niczego do zarzucenia.

Na początku obawialiśmy się trochę,ze umywalka nie będzie praktyczna oraz woda będzie się rozlewała ale okazała się wyjątkowo wygodna. Jest szeroka, tak wiec jest wygodniejisza niż poprzednia okrągła jaką użytkowaliśmy w innym mieszkaniu.
Do wykonania nie mam niczego do zarzucenia.
Dobrą ofertę znajdziecie u Domeko. Oferują meble łazienkowe, płytki, kabiny prysznicowe i elementy armatury łazienkowej. Wszystko wysokiej jakości i w atrakcyjnych cenach.
Mnie najbardziej podoba się umywalka nablatowa.
Mi też najbardziej podobają się nablatowe.Oligi pisze:Mnie najbardziej podoba się umywalka nablatowa.
-
Webarchitekci
- Aktywny

Najciekawsze, luksusowe umywalki na zamówienie z polskiej manufaktury Luxum.
Warto poszukać tak wyjątkowych rozwiązań.
Warto poszukać tak wyjątkowych rozwiązań.