Meble wypoczynkowe skórzane
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: meble wypoczynkowe skórzane
Polecam z kolei meble skórzane firmy Avellino z Opola, najwyższa jakość wykonania. Meble świetnie nadają się do pokoju dziennego. Nie muszą być modele strasznie eleganckie, można wybrać wypoczynek przytulny i ciepły.
-
YorkSalonMeblowy
- Zainteresowany

Jeżeli meble są skórzane to zazwyczaj kojarzą nam się z większym luksusem oraz komfortem. Warto poszukać także w innych sprawdzonych i godnych zaufania sklepach internetowych.
-
tomekpolak0000
- Początkujący

- Kontakt:
Meble Tapicerowane firmy K&D Meble z Wągrowca polecam z dowozem gratis
Ceny producenta, bez marż sklepowych - naprawdę warto
Mają ponad 200 tkanin do wyboru i robią na każdy wymiar
Polecam

Ceny producenta, bez marż sklepowych - naprawdę warto
Mają ponad 200 tkanin do wyboru i robią na każdy wymiar
Polecam

Ja nie lubię mebli skórzanych, jednak mają dwa wielkie plusy: łatwo je wyczyścić i są praktycznie niezniszczalne. Polecam poszukać w komisach.
-
Przemek
meble materiałowe nie pamiętam jaki dokładnie gatunek tkaniny na meblach ale też łatwo sie myje
-
jabadabadu
- Początkujący

jak dla mnie meble skórzane to pewnego rodzaju snobizm...
zawiało luksusem i dolarami hahahaha
wolę tańsze i ekologiczne rozwiązanie - ostatnio zainwestowałam w worki sako Fatty z ekoskóry i są świetne. Wbrew opiniom "snobów" nie "pocą się" i sa łatwe w utrzymaniu czystości. Z reszta jak mi się taki fotel/mebel nawet zniszczy to nie będzie mi szkoda kupić następny
gdybym wydała na mebel kilka tysięcy to dybała bym na jego stan i dostawała nerwicy, że mój kot go zadrapie czy zniszczy. Bałabym się...
zawiało luksusem i dolarami hahahaha
wolę tańsze i ekologiczne rozwiązanie - ostatnio zainwestowałam w worki sako Fatty z ekoskóry i są świetne. Wbrew opiniom "snobów" nie "pocą się" i sa łatwe w utrzymaniu czystości. Z reszta jak mi się taki fotel/mebel nawet zniszczy to nie będzie mi szkoda kupić następny
gdybym wydała na mebel kilka tysięcy to dybała bym na jego stan i dostawała nerwicy, że mój kot go zadrapie czy zniszczy. Bałabym się...
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Ja mam bardzo dobre doświadczenia z meblami marki Bostonsofa. Kupiłem jeden z ich narożników i naprawdę warto było w niego zainwestować. Narożnik jest skórzany, bardzo dokładnie wykonany. Jakość sama w sobie. Z resztą polecam samemu przeglądnąć produkty tej firmy: http://bostonsofa.pl/pl/c/Narozniki/5.
Koleżanka kupiła sofę w skórze marki Adriana Furniture. Przyznam szczerze, że wcześniej o takiej nie słyszałam, ale sobie chwali.
-
Tato_Małża
- Aktywny

a czy obicie jest ze skóry naturalnej? ja tak owe mam w swojej etap sofie
Ja polecam Meble Adamski z Dobrodzienia. Sam u nich kupiłem parę lat temu meble i jestem bardzo zadowolony. Są producentem więc robią meble na wymiar. Ja mam mebel ze skóry naturalnej, ale robią tez z materiału. Solidnie wykonane.
http://meble-adamski.eu/
http://meble-adamski.eu/
tu widziałam ciekawe propozycje narożników rozkładanych dostępnych http://youtu.be/tqment4asNU
-
Kamaonline
- Aktywny

- Kontakt:
Jeżeli mam być szczery to bardzo podobają mi się takie skórzane narożniki,są wygodne i komfortowe a także będą dekoracją w każdym salonie więc czemu nie. Ważne aby nie była to ekoskóra tylko prawdziwa skóra naturalna która posłuży nam przez bardzo długi okres czasu.
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Skórzane meble są bardzo wytrzymałe, a ich elegancja jest widoczna na pierwszy rzut oka.
Skóra ma swoje wady i zalety, tak samo jak materiał.
Wg mnie to kwestia gustu i przyzwyczajeń co kto bardziej woli
Zapraszam do zapoznania się z ofertą mebli wypoczynkowych, m.in. sof, narożników, łóżek,
który każdy z modeli dostępny jest w skórze, eko-skórze i materiale, dostępnych na stronie www.meblonista.pl
Skóra ma swoje wady i zalety, tak samo jak materiał.
Wg mnie to kwestia gustu i przyzwyczajeń co kto bardziej woli
Zapraszam do zapoznania się z ofertą mebli wypoczynkowych, m.in. sof, narożników, łóżek,
który każdy z modeli dostępny jest w skórze, eko-skórze i materiale, dostępnych na stronie www.meblonista.pl
Zgadza się,jeżeli będziemy w odpowiedni sposób dbać o swoje skórzane meble,wtedy nie ma problemu aby utrzymały się przez lata w najlepszej jakości. Ważne jest także to gdzie kupujemy,czasem lepiej dopłacić a wiedzieć,że firma na jaką sie zdecydowaliśmy jest naprawdę solidna.
meble online.
Pamiętajmy, że przy wyborze mebli skórzanych ważna jest ich jakość. Jeśli będziemy chcieli wziąć najtańsze, szybko okaże się, że skóra się kruszy, przedziera etc. Nie zapominajmy więc, że jakość w tym przypadku jest bardzo istotna. Ja polecę meble skórzane Kler