Biblioteka drewniana
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Biblioteka drewniana
Jak myślicie czy taka biblioteka http://www.antresola-galeria.pl/meble-k ... -teak.html nadaje się do salonu czy może bardziej do gabinetu albo biura
-
Tato_Małża
- Aktywny

Re: Biblioteka drewniana
moim zdaniem bardziej do biura, lepsze regały na książki bardziej "przytulne" widziałem w bydgoskich meblach
-
WkladyKominkowe
- Aktywny

- Kontakt:
Tego typu biblioteka zdecydowanie zagraci cały salon,więc szkoda do tego dopuścić,co innego natomiast kiedy będzie to biuro gdzie gablota z książkami jest w zasadzie czymś zupełnie normalnym i naturalnym.
-
JacekBudowniczy
- Aktywny

I gabloty wyglądają dość ciekawie poza tym książki się w nich nie kurzą, nie przesuwają i ładnie wyglądają
Zgadzam się. Moim zdaniem takie półki na całe ściany nie sa praktyczne.
-
AdidarMeble
- Aktywny

Pomysł jest ciekawy o ile nie planujesz dodatkowych mebli w salonie, wówczas taka biblioteczka skutecznie zapełni miejsce i przestrzeń. W innym przypadku, powiedzmy jeżeli chcesz w salonie mieć komplet wypoczynkowy, narożnik lub ławę, to taką drewnianą bibliotekę warto przenieść do gabinetu gdzie sprawdzi się o wiele lepiej.
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Dla osób, które mają dużo książek, gablota jest na prawdę nieoceniona. Męczyło mnie ciągłe usuwanie kurzu z książek, a żeby to zrobić dobrze, nie jest to takie szybkie zadanie. W gablocie tego problemu nie mam, książki nadal ładnie się prezentują 
meblonista.pl - Wiem czego chcę
Ciekawy rodzaj biblioteki.
uwielbiam duże biblioteki w domu, dom bez ksiązek to dom bez życia