jaka pralka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: jaka pralka
Jeśli jesteśmy przy temacie pralek, to może ktoś używał pralek Boscha?? Miałem Whirlpool bardzo długo, ale się popsuła i teraz wyczaiłem promocję, o taką - http://www.mediaexpert.pl/katalog/pralk ... =LP-718890 Czy możecie powiedzieć coś o ich jakości, a może ktoś używał dokładnie takiego modelu?
Ja ma Boscha bym się nie pchał jednak. Jaki masz budżet? Może coś z Miele, Gorenje albo Haiera? Ja mam pralkę tej ostatniej firmy i jestem bardzo zadowolony, model HW80-1482, tkai dokładnie http://www.skapiec.pl/site/cat/302/comp/5643258. Z tego co widzę w tej porównywarce to najtaniej masz w Satysfakcja.pl za 1149zł
-
kasia222
Cześć,
znalazłam przypadkowo fajną stronke, gdzie mogę doładować swój telefon ZA FREE!
Sprawdź samemu : spam wyłudzający
Pozdrawiam i miłej zabawy
znalazłam przypadkowo fajną stronke, gdzie mogę doładować swój telefon ZA FREE!
Sprawdź samemu : spam wyłudzający
Pozdrawiam i miłej zabawy
no ja za swoją dałem trochę więcej niż 1000zł, ale mam nadzieję, że to będzie zakup na długie lata, poprzednią miałem boscha pracowała pewnie ponad 10 lat (dostaliśmy ją używaną jeszcze w czasach studenckich), teraz postawiłem na LG i zobaczymy jak będzie, jak na razie jest ok.
-
michalszukowski
- Początkujący

Ja polecam pralkę Beco bo ma wiele fajnych funkcji no i jest w rozsądnej cenie
LG dużo pralek sprzedaje, więc to o czymś świadczy, myślę, że mają produkty dobrej jakości.grrregg pisze:no ja za swoją dałem trochę więcej niż 1000zł, ale mam nadzieję, że to będzie zakup na długie lata, poprzednią miałem boscha pracowała pewnie ponad 10 lat (dostaliśmy ją używaną jeszcze w czasach studenckich), teraz postawiłem na LG i zobaczymy jak będzie, jak na razie jest ok.
Ja polecam bosha u mnie służy już 3lata
w internecie bym nie kupił osobiście
to lepiej przepłacić w media albo firmie na s?
albo po amerykańsku pakowana od góry ;p
Pralki pakowane od góry są bardzo dobre, sam mam taką i uważam że jest świetna:) Przed zakupem pralki warto przeczytać ten poradnik http://www.electro.pl/poradnik-zakupowy-Jaka_pralke_wybrac_3F,a-7
, naprawdę rozjaśnia w głowie i pomaga podjąć słuszną decyzję. Ja kupiłem pralkę ładowaną od góry ze względu na małą łazienkę i nie żałuję.
, naprawdę rozjaśnia w głowie i pomaga podjąć słuszną decyzję. Ja kupiłem pralkę ładowaną od góry ze względu na małą łazienkę i nie żałuję.
czyli mówisz że pralki pakowane z góry są węższe?
no są węższe bo takie ich zastosowanie żeby zabierały mniej miejsca
no są węższe bo takie ich zastosowanie żeby zabierały mniej miejsca
Ja na pewno bym się nie zdecydował na pralkę pakowaną od góry, bo po nie da się jej wykorzystać w kuchni. Do tego traci się dodatkową półkę. Co z tego że jest węższa. Zdecydowanie lepsza jest ładowana od frontu. U mnie od wielu lat sprawdza się pralka od Amica, chociaż teraz myślimy nad jej wymianą, bo już ma jakieś 8 lat i gorzej pierze. Myślimy nad modelem AWX712DJB. Cenowo jest dośc przystępna (ok. 1300zł), klasa energetyczna A+++ i wiele praktycznych funkcji, chociaż chyba największym plusem jest design tej pralki.