Witam,
Planuję inwestycję w swój dom jednorodzinny. Interesuje mnie inteligentna instalacja w moim domu. Powierzchnia domu to 233 m2. Zależy mi na tanim i funkcjonalnym systemie( oczywiście bezprzewodowym, ponieważ żona nie pozwoli mi na jakąkolwiek ingerencję w ściany, ze względu na małego synka). Funkcje na których chciałbym się skupić to standardowe typu:
-sterowanie roletami
-oświetleniem,
-sceny świetlne
-kompleksowa automatyka garażu
-system pielęgnacji ogrodów( jest to bardzo ważne dla mojej, żony która kocha zieleń a sama nie ma czasu na siedzenie w ogródku i dbanie o roślinki:)
Ostatnio natknąłem się na ciekawe rozwiązanie w kolaboracji dwóch firm. Jest to rozwiązanie Wekta by DeltaDore. Poczytałem trochę o tym na stronie producentów, lecz oprócz suchej wiedzy teoretycznej i sloganów reklamowych chciałbym zaczerpnąć opini ludzi którzy mieli styczność z tym rozwiązaniem lub z którąś z firm.
Pozdrawiam
Rozwiązanie bezprzewodowe Wekta by DeltaDore.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Vinci Home
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Rozwiązanie bezprzewodowe Wekta by DeltaDore.
Do zrealizowani funkcji, które opisujesz najlepiej nada się FIBARO:
- małe moduły - z powodzeniem umieścisz je w już istniejących puszkach
- nie potrzebujesz kupować dedykowanego panelu - wystarczy Twój smartfon lub tablet
- cena modułów jest bardziej atrakcyjna
- obsługa jest na tyle intuicyjna, że sam będziesz mógł przekonfigurować system w dowolnym momencie.
- posiada dedykowane oprogramowanie do zarządzania ogrodem
- i wiele innych.
Napisz do nas to skontaktuję się z Tobą i wytłumaczę Ci precyzyjnie dlaczego warto
www.vincihome.pl/kontakt/
- małe moduły - z powodzeniem umieścisz je w już istniejących puszkach
- nie potrzebujesz kupować dedykowanego panelu - wystarczy Twój smartfon lub tablet
- cena modułów jest bardziej atrakcyjna
- obsługa jest na tyle intuicyjna, że sam będziesz mógł przekonfigurować system w dowolnym momencie.
- posiada dedykowane oprogramowanie do zarządzania ogrodem
- i wiele innych.
Napisz do nas to skontaktuję się z Tobą i wytłumaczę Ci precyzyjnie dlaczego warto
www.vincihome.pl/kontakt/
Masz Pytania? Pisz śmiało!
Vinci Home
Vinci Home
Re: Rozwiązanie bezprzewodowe Wekta by DeltaDore.
Gratuluję zacięcia archeologicznego. Ale po 9 miesiącach, pewnie problem byłby rozwiązany, gdyby to nie była durna reklama.Vinci Home pisze:Do zrealizowani funkcji, które opisujesz najlepiej nada się FIBARO:
Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym, którzy nie umieją latać
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.