Witam , mam pytanie .
Mam zamiar odnowic sobie belki sufitowe jednak sa one z slabej kondycji , lepszym rozwiazaniem byloby ich zabudowanie nowymi belkami . Myslalem o tym aby zabic je z kazdej strony ladnymi panelami , co o tym myslicie ? Jestem w tym zielony
Stare belki sufitowe , obicie ich panelami ?
-
pablo9879856
- Początkujący

- -KAMI-
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: Stare belki sufitowe , obicie ich panelami ?
Co to znaczy, że są w złej kondycji? Pomyśl jednak nad ich wymianą... Lub renowacją
Jeśli są w złej kondycji co ci da obicie ich panelami?
Pozdrawiam ogniście! 
Nie wiem jakie panele masz na mysli ale według mnie takie stare belki to mega urok. Fajnie mogą pasować do nowoczesnego mieszkania, jako takie przełamanie stylu. Może postaraj się sie jakoś odrestaurować tak żeby wygladały względnie, zaimpregnuj i myslę że moze nie będzie tak zle. Nie wiem jakimi panelami masz zamiar to obijać ale według mnie to będzie wyglądać co najmniej dziwnie.
Nie wiem jakie panele masz na mysli ale według mnie takie stare belki to mega urok. Fajnie mogą pasować do nowoczesnego mieszkania, jako takie przełamanie stylu. Może postaraj się sie jakoś odrestaurować tak żeby wygladały względnie, zaimpregnuj i myslę że moze nie będzie tak zle. Nie wiem jakimi panelami masz zamiar to obijać ale według mnie to będzie wyglądać co najmniej dziwnie.