Lucynka masz rację, laviano robi niesamowite wrażenie no a wezgłowie szczególnieLucynka82 pisze:to wezgłowie jest najpiekniejsze co pokazałam, i mega wygodne, czytanie ksiazki czy inne czynnosci to sam relaks
Nowe łóżko i materac
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Tato_Małża
- Aktywny

Re: Nowe łóżko i materac
Materac jest najważniejszy, chociaż łóżko też musi mieć dobry stelaż, by nie skrzypiało i ogólnie ładnie się prezentowało. W przypadku Forte to można sobie zajrzeć na ich katalog outletowy, czyli ze sporymi promocjami. Do przejrzenia na tej stronie: http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-promo ... 14,5109/1/ Po za tym znajdzie się tam też katalog BRW.
-
Grażka1980
- Zainteresowany

Pierwsza rozmowa jest darmowa? Ale napisz mi coś jeszcze o tej firmie, ok? Nie chcę dzwonić do nich tak w ciemno.
Firma jest bardzo długo na naszym rynku. Obsługuje całą Polskę, i ciągle moim zdaniem nas zaskakuje. Przynajmniej ja od tamtej pory zerkam na ich blog ciągle i czytam wiele fajnych artykułów i nowinek. Ludzie, którzy tam pracują znają się na pracy i są bardzo mili. Najlepiej sama sie osobiście przekonaj o tym, bo Cię to nic nie kosztuje. Co do realizacji, ładnie i czysto po montażu.
-
Grażka1980
- Zainteresowany

A podaj link do ich bloga, przejrzę sobie. Wszystko co tam mają to ich realizacje? Czy wrzucają też tam inspiracje z internetu?
Ostatnio widziałam sporo inspiracji typu łóżko z palet plus materac. Ładnie to wygląda ale mam wątpliwości co do wygody i żywotności takiego łóżka. Macie w tym temacie jakieś doświadczenia?
tutaj masz link do strony z blogiem o łóżku: http://blog.fawre.pl/2014/04/jak-to-jes ... -poddaszu/ . Prowadzą fajny ten blog, dużo ich realizacji.
Najlepiej wejdź sobie na strony z materacami, Tam znajdują się dokładne opisy produktów. Przede wszystkim musisz sobie odpowiedzieć na kilka ważnych pytań odnośnie materaca m.in : Czy wolisz materac twardy czy miękki, najlepiej sprawdzić na jakim spało się dotychczas?
W jakiej pozycji najczęściej sypiasz? Jeśli do tej pory nie wysypiałaś się, albo bolał CIę kręgosłup, nie kupuj materacu tego samego typu . Ważne jest również sprawdzenie stelażu w naszym łózku.
W jakiej pozycji najczęściej sypiasz? Jeśli do tej pory nie wysypiałaś się, albo bolał CIę kręgosłup, nie kupuj materacu tego samego typu . Ważne jest również sprawdzenie stelażu w naszym łózku.
-
Grażka1980
- Zainteresowany

Anija- dzięki, zaraz sobie zobaczę co tam mają.
Krogulina- wiem właśnie, że materac jest bardzo ważny, ale co stelaż ma do tego? Też jest ważny? Myślałam, że to już jest obojętne...
Krogulina- wiem właśnie, że materac jest bardzo ważny, ale co stelaż ma do tego? Też jest ważny? Myślałam, że to już jest obojętne...
I jak Ci się podoba coś w takim stylu i wykonaniu jak Ci podesłałam?
-
Grażka1980
- Zainteresowany

To łóżko akurat średnio mi się widzi, może ze względu na kolor.
Przejrzałam sobie jednak ten blog i mają tam ciekawy artykuł właśnie na temat jak wybrać łóżko.
Przejrzałam sobie jednak ten blog i mają tam ciekawy artykuł właśnie na temat jak wybrać łóżko.
Zawsze możesz się z nimi skontaktować na darmową wizytę i Ci na pewno coś doradzą.
-
Grażka1980
- Zainteresowany

No pewnie i coś by doradzili. Nie lubię być po prostu całkiem "ciemna"- wolę wiedzieć co chcę, żeby wiedzieć jak rozmawiać z wykonawcami- wiadomo, że z "fachowcami" jest różnie.
hehe Grażka a nawet z fachowcami jest tak samo, byleby się nie narobić, po swojemu zrobić, dużo czasu żeby zajeło i jak najdrożej
hahaha coś w tym jest