Łóżko przez internet?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: łóżko przez internet?
Super łóżka http://lozka-do-sypialni.pl/ bardzo ładne modele łóżek tapicerowanych.
Lepiej się zapytaj jak w razie czego wygląda reklamacja, bo w normalnym sklepie to można dokładnie obejrzec.
a nie lepiej pojechac do salonu, wybrac lozko, wyprobowac, pomacac i dopiero zamowic dostawe do domu?
Według mnie w internecie to można zrobić fajną prezentację produktu. Zauważyłem że wiele firm zaczyna coraz częściej kręcić małe spoty reklamowe swoich produktów i udostępniać je na różnych portalach społecznościowych. Co myślicie o kręceniu takich spotów?? Sam zastanawiam się czy aby nie zainwestować i nakręcić krótką reklamówkę dla swojej firmy w studio filmowe Kraków. A jeżeli chodzi o towar to klient zawsze woli przyjść pomacać przymierzyć się do łóżka.. nikt w dzisiejszych czasach nie kupuje nic w ciemno:P
Osobiście odradzam kupowanie materaca bo kupiłam synowi i powiem szczerze że nie tego się spodziewałam i finał takich decyzji jest taki, że musisz iść i kupić nowy materac 
Ja nie kupowałam nigdy mebli przez internet. Jednak niedawno moi znajomi umeblowali praktycznie całe mieszkanie właśnie szukając mebli w internecie.
ja znam mase przykladow kupowania w ciemno przez internet. zamawialam nie raz ubrania i wiem ze to nie meble, ale material byl jak na szmate, a mam wielu znajomych co zamawiali jakies meble przez internet i przychodziy o jakosci ikei albo gorzej
Nie zdecydowałabym się na kupno łóżka przez internet. Niektóre meble trzeba zobaczyć przed wydaniem na nich pieniędzy, chyba, że znajomi by mieli to inna sprawa
To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości.
-
Tato_Małża
- Aktywny

no a łóżko przydałoby się też wyróbować w sklepie, podotykać, sprawdzić jakość wykonania, to nie wydatek za 20zł, ja swoje łóżko z bydgoskich oglądałem w agacie meble i to dwa razy!!
przez to nie ma teraz zarzutów do niego
Wszystko można, żona znajomego siedzi z dzieciakami w domu i co chwila mu jakiś mebel zamówiony z sieci sprowadza
i już kilka perełek, których nawet zazdroszczę wyszukała. Grunt to sprawdzić wcześniej sklep, żeby w razie reklamacji nie zwątpić.
-
Tato_Małża
- Aktywny

to jest prawda, jednak nadal pozostane sceptykiem w kwestii mebli przez internet, wiekszosc swoich mebli czy to bydgoskich czy etap sofy chociazby kupilem w agacie i innych duzych salonach meblowych
znajoma co chwile zamawia mebel. i co z nimi robi? magazynuje? mi sie wydaje ze meble sie kupuje przynajmniej na kilka lat dlatego maja byc solidne
stelaż bym kupił ale materacu zdecydowanie nie, chyba że miałbym gdzie sprawdzić
tak to jest prawda, materac lepiej wypróbować i zobaczyć 
łóżko przez internet?
Jak najbardziej tak! zwłaszcza takie piękne tapicerowane łóżka do sypialni