Najtańsze grzejniki w Polsce!!
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
- sklep TomDom
- Początkujący

- Kontakt:
Najtańsze grzejniki w Polsce!!
Witamy,
jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem grzejników pokojowych i łazienkowych w atrakcyjnych cenach, zapraszamy na stronę www.tomdom.pl Oferujemy szeroką gamę produktów w najniższych cenach (rabaty na grzejniki pokojowe PURMO sięgają 70% od cen katalogowych, KERMI do 60%!!!)
Zachęcamy do zakupów.
jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem grzejników pokojowych i łazienkowych w atrakcyjnych cenach, zapraszamy na stronę www.tomdom.pl Oferujemy szeroką gamę produktów w najniższych cenach (rabaty na grzejniki pokojowe PURMO sięgają 70% od cen katalogowych, KERMI do 60%!!!)
Zachęcamy do zakupów.
Sprzedaż detaliczna i hurtowa
Re: Najtańsze grzejniki w Polsce!!
Jakoś nie chce mi się wierzyć w tą dobroczynność ze strony sklepu. Albo są to modele, których już nikt nie kupuje albo chińskie podróbki. 70 % rabatu, to gdzie jest zysk producenta, koszty i marża sprzedawcy? Zbyt pięknie to wszystko brzmi, aby było prawdziwe 
- sklep TomDom
- Początkujący

- Kontakt:
Zatem zapraszamy na stronę Producenta celem sprawdzenia poprawności cen
Wszystko jest jak najbardziej w porządku, grzejniki są oryginalne, ze świeżej dostawy od Producenta, nie są uszkodzone czy niekompletne, posiadają fabryczne opakowania, więc nie są też używane, niskie ceny wynikają po prostu z kiepskiej polityki cenowej Producenta, który dawniej mocno wygórował ceny, a teraz nadrabia rabatami.
Sprzedaż detaliczna i hurtowa
A czy najtańsze zawsze znaczy najlepsze i solidne? Grzejniki powinny wytrzymać przez lata,dlatego jestem zdania ze czasem warto zainwestować i pokusić się o naprawdę solidną jakość niż potem narzekać na jej brak:)
- sklep TomDom
- Początkujący

- Kontakt:
Dlatego też polecamy te a nie inne firmy
Na rynku jest wielu producentów grzejników, jednak większość ma w ofercie wyroby słabej jakości, które szybko ulegają uszkodzeniom. My handlujemy tymi trzema firmami już dłuższy czas i jesteśmy przekonani, że każdy Klient będzie z nich zadowolony.
I najtańszy instalator na rynku polskim!!!

widocznie inwestor chciał osuszyć ścianę 
a swoją drogą, dziwi mnie dlaczego producenci nie tępią takich firemek typu TomSrom, przez takich #$%@&* każdy traci, producent, hurtowania, sklep, instalator, nawet odbiorca końcowy nieraz wychodzi jak Zabłocki na mydle...
a swoją drogą, dziwi mnie dlaczego producenci nie tępią takich firemek typu TomSrom, przez takich #$%@&* każdy traci, producent, hurtowania, sklep, instalator, nawet odbiorca końcowy nieraz wychodzi jak Zabłocki na mydle...
-
Piotrek1899
- Zainteresowany

a swoją drogą, dziwi mnie dlaczego producenci nie tępią takich firemek typu TomSrom, przez takich #$%@&* każdy traci, producent, hurtowania, sklep, instalator, nawet odbiorca końcowy nieraz wychodzi jak Zabłocki na mydle...[/quote]
To raczej temat na osobna rozmowe.W tym temacie robi sie niestety coraz gorzej a wiekszosc producentow albo nie wie,albo nie chce sobie z tym problemem poradzic
To raczej temat na osobna rozmowe.W tym temacie robi sie niestety coraz gorzej a wiekszosc producentow albo nie wie,albo nie chce sobie z tym problemem poradzic