Jaką wybrać tapetę do sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaką wybrać tapetę do sypialni?
a na cala sypialnie czy tylko jedna sciane? najwazniejsze aby pasowalo do mebli, ja u siebie do takich mebli http://www.bydgoskiemeble.pl/inspiracje ... ne/laviano mam na scianie w szczycie lozka brazowa z delikatnym wzorem
A ja w ogóle nie lubię tapet. Zbyt szybko mi się nudzą.
-
mariolka_54
- Początkujący

Nie jestem zwolenniczką tapet. Podobają mi się namalowane wzory lub ciekawe połączenia kolorów
-
BlueDecoria
- Zainteresowany

Mam tapetę tylko na ścianie za łóżkiem i wygląda dobrze 
dlaczego tapetę? Nie wygląda to lekko banalnie i tendencyjnie? Przecież ladniej i ekskluzywniej wygląda kamień na ścianie w sypialni. Przede wszystkim jasne kolory - Artis, albo Jura i sypialnia zmieni się nie do poznania 
Tapeta to kwestia gustu, teraz jest spory wybór i można znaleźć coś fajnego. Ja osobiście nie przepadam za tapetami
Rzeczywiście teraz można przebierać i wybierać w tapetach. Ja osobiście nie jestem zwolenniczką taper, zastanowiłabym sie nad jakąś fajną fototapetą na całą ścianę
wszyscy tak klepią ten styl skandynawski. zmowa, czy co? poza tym świetny efekt dają też kolory, wystarczy dobrze dobrac.
ecru/biel ? pastele i delikatne motywy:) to sa chyba pasujace rzeczy, bo tak powiedziala mi zona po konsultacji:D:D:D Moze sprobuj cos takiego: http://www.skapiec.pl/site/cat/2920/com ... ry-image-1
Ciekawa tapeta, nie jest jakos inwazyjna
Ciekawa tapeta, nie jest jakos inwazyjna
mnie podobają się takie wzorzyste tapety 
Tutaj raz jeszcze ponawiam pytanie na temat tego,czy akurat musi być to fototapeta bo moim zdaniem nie zawsze jest to dobre rozwiązanie,czasem lepiej postawić na gładką ścianę czy kamień dekoracyjny w zależności już od gustu. Z tego co widzę to jest tendencja aby na siłę dekorować ściany fototoapetą.
Selsey.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

A mi za to podobają się bardziej stonowane zwłaszcza jeśli chodzi o sypialnie. Ogólnie wydaje mi się że tapety teraz wyszły z mody i większość ludzi teraz maluje pokoje oraz ozdabia je naklejanymi wzorkami.
Do sypialni to najlepiej dobrać coś spokojnego i stonowanego. javascript:showIframe()
Tylko wariaci są coś warci.
-
fototapety do sypialni
- Początkujący

- Kontakt:
A myślałaś o fototapecie? ciekawy efekt:)
Myślę, że zamiast fototapet powłoki napinane sprawdzają się znacznie lepiej. Są wytrzymalsze i mają więcej możliwych tekstur do użycia. Czyli w zależności od efektu możemy pokój powiększyć optycznie albo wyciszyć. żywotność też mają dłuższa.