Pokój dla studenta.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
TomaszDomasz
- Zainteresowany

Re: Pokój dla studenta.
Mapy, zdjęcia, poza tym plakaty. Muszelki na ścianie i inne pamiątki z podróży 
-
pitfromhell
A ja polecam użyć foto tapety na ściany z jakimś motywem oddającym twoje zainteresowania 
Tanim kosztem i bez wprowadzania dużych zmian faktycznie chyba tylko mapy, zdjęcia, plakaty i pamiątki.
Styl podróżniczy urządzą Ci dodatki. Tanie i dobre meble, które się zaraz nie rozlecą dostaniesz tutaj: http://www.urokdrewna.pl/ . Lite drewno!
Temat powinien się nazywać pokój dla studentki albo dla bardzo kobiecego studenta. Gdybym ja tak urządził swój dom to długo bym nie pomieszkał 
-
Tato_Małża
- Aktywny

też uważam, ze to bardzo kobieco się zrobiło heheh obrusik dla synka, litości, najważniejsze jest biurko i coś do spania taka jest prawda
Najlepsza wydaje się być fototapeta z amazonki 
Ale pokój studenta to: szafka i łóżko
Ale pokój studenta to: szafka i łóżko
Nie znosze fototapet, ale rozumiem, że mogą się komuś podobać. Pytanie, czy spodoba się studentowi? 
jeżeli student lubi podróże i takie zakamarki to na pewno się spodoba fototapeta z amazonki 
Pierwsze moje skojarzenie to jakiś stylizowany na stare lata globus
No i odpowiednia pościel zrobi swoje
No i odpowiednia pościel zrobi swoje
I nie zapominajmy o biurku. Mi osobiście podobają się takie ze szklanym blatem, są lekkie i nowoczesne. Biurko nie może być przesadzone, np. w jakimś kolonialnym stylu, to zupełnie odpada 
A nad biurkiem może być mapa właśnie albo jakieś plakaty.
A nad biurkiem może być mapa właśnie albo jakieś plakaty.
`Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.`
Szczerze? Po co inwestować w wynajmowany pokój? Nie lepiej odkładać pieniądze na jakąś fajną podróż, skoro studiujesz turystykę i rekreację?
jak dla studenta, to ostatnio widziałem dwuosobowy materac w biedronce za 30 zł, a jedno osobowy za 20, to powinno wystarczyć