Oświetlenie do łazienki bez okna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Re: Oświetlenie do łazienki bez okna
Uważam, że w tego typu łazience sprawdzą się żarówki ledowe, aczkolwiek możesz pokombinować jeszcze z innymi. U mnie, również w "ciemnej" łazience mamy żarówki ledowe i zarówno dobrze się przy nich malować jak i brać kąpiel. A kosz nie jest zbyt wysoki w porównaniu z późniejszymi korzyściami. Sprawdź sobie na spokojnie ofertę http://www.nowazarowka.pl a na pewno coś wybierzesz.
Zgadzam się z Przedmówcami,także uważam ze w tym przypadku oświetlenie LED będzie najlepszym rozwiązaniem i możesz je dowolnie modyfikowac,czyli np dając taśmę led lub mając sufit podwieszany to ropzorwadzić je punktowo.
-
drewniany dziad
- Początkujący

Też postawiłbym na ledowe, to chyba najlepsze rozwiązanie. A może jakieś lustro z oświetleniem? To też skuteczne i ciekawe rozwiązanie. Chociażby coś takiego jak na zdjęciu

[/img]

[/img]
Tylko taśma ledowa. Mam podobną sytuację, polecam to zastosowanie
-
Mezoko_com
- Aktywny

Pisząc o lustrze z oświetleniem masz zapewne na myśli kinkiet i właśnie on będzie moim zdaniem najlepszą opcją,ewentualnie wspomniane taśmy,ale to juz wg własnego gustu i uznania.
Jeżeli masz w swojej łazience jasne płytki to wg mnie dwa kinkiety nad lustrem czy obok ( kompozycja jest dowolna) w zupełności wystarczą. Szereg ciekawych wzorów możesz znaleźć w sklepach internetowych,wystarczy tylko poszukać.