Barwiona kostka brukowa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Barwiona kostka brukowa
Płyty i kostki brukowe barwione w technologii Colormix skierowane są do wielbicieli kolorów i naturalnego piękna.... Barwiona kostka brukowa >>
Redakcja
Barwiona kostka brukowa
ja postawiłem na kostkę ekologiczną Hydrofuga która umożliwia odprowadzenie wód opadowych bezpośrednio do podłoża, poprzez szerokie spoiny zarośnięte trawą lub wypełnione grysem.
Re: Barwiona kostka brukowa
Czyli coś takiego...ostrow pisze:ja postawiłem na kostkę ekologiczną Hydrofuga która umożliwia odprowadzenie wód opadowych bezpośrednio do podłoża, poprzez szerokie spoiny zarośnięte trawą lub wypełnione grysem.
http://regiodom.pl/portal/ogrod/nawierz ... ra-zdjecia
Do mnie jakoś barwiona kostka brukowa nie przemawia, dlatego też kiedy zdecydowałem się na wynajęcie firmy -http://specbruk.waw.pl/ byłem pewny, że mój wybór padnie na granit. Chłopaki ze specbruk fajnie się spisali i mam podjazd dokładnie taki, jaki chciałem:)
Latem układałem kostkę na dróżce na taras, korzystałem z www.kostka-ditrich.pl. Maja w ofercie kostke brukowa, granitowa i betonowa. Ja zdecydowałem się na granit, jestem bardzo zadowolony, surowiec najwyższej jakości.
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Jeżeli nie ma się odpowiedniego doświadczenia,to lepiej nie układać kostki samemu tylko wezwać fachową ekipę i dzięki temu przynajmniej mieć pewność,że wszystko jest solidnie zrobione. Z tego co widzę to ta barwiona kostka jest droższa i nie wiem czy warta swojej ceny,jak sądzicie?
-
majsterkowicz33
kostka brukowa ma o tyle swoje plusy, że jest ladna i mozna ja naprawde ladnie ulozyc. ja ostatnio kupowałem kostke od dobrego producenta z wawy ( http://www.gramar-kostka.pl ) i zadowolenie jest duze, tak ze moge polecic
Ciekawie to wygląda.
Ostanie oglądane przeze mnie pomysły na kostkę brukową są coraz ciekawsze, kostka Babilon, Ateny nawiązujące do kolorem i kształtem do trochę starszych cywilizacji
nieźle mogą się sprawdzić na działkach z domami o nietypowej architekturze. Grunt by producent nie żałował pigmentu, odpowiedni poziom opóźnia szarzenie się takiego betonu.
Monoryt to jest to
Wyglada jak odłamki skalne, więc można ją układać w róznych konfiguracjach.
-
majsterkowicz33
dobrej jakosci kostke mozecie kupic tutaj www.gramar-kostka.pl - polecam, bo akurat kilka miesiecy temu ukladali mi kostke;)
JA kostke ukladałem sam, a jako material wybralem bruk Poznański Pozbruk dostępny w kilku melanżach
Być może usługi dostępne na brukarstwo artystyczne warszawa również was zainteresuje. Jest to doświadczona firma wykonująca tego typu projekty, które moim zdaniem prezentują się bardzo ciekawie.
-
przedsiebiorca75
- Początkujący

Barwiona ? A jak duża jest różnica w cenie takiej kostki w porównaniu do klasycznej "niebarwionej" ?