POLECAM FIRME LIDER-BUD Z WARSZAWY
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
POLECAM FIRME LIDER-BUD Z WARSZAWY
Firma ta wykańczała mi z końcem roku mieszkanie na dość wysoki standard.Bardzo profesjonalne podejście , bez problemu realizowali moje pomysły, sami zaopatrywali się w materiały pomocnicze(oczywiście po przedstawieniu faktury zwracałem pieniądze), jeden problem z głowy a przy wykańczaniu mieszkań to bardzo ważne. Z rozliczeniem też nie było żadnych problemów wszystko dostałem rozpisane na papierze, a wszystkie dodatkowe prace zostawały mi na bieżąco przedstawiane oraz ich koszt.Poleciłem tą firmę znajomemu i też remont odbył sie tak jak należy.
Gorąco polecam
poz.
Gorąco polecam
poz.
Firma LIDER-BUD z Warszawy
Zgadzam sie użytkownikiem "slon219".
Ja także korzystałam z ofert tej Firmy.
Bardzo mnie zaskoczyło profesjonalne podejście!!!
Miałam do wykończenia całe mieszkanie. Kierownik firmy bezpłatnie mi je skosztorysował, wyjaśnił koszty.
Poza tym przedstawił mi tyle ciekawych propozycji aranżacji wnętrz (w ramach prac!), że nie musiałam korzystać z pomocy architektów!
Dzięki tej firmie moje mieszkanie nabrało blasku.
Poza tym mają bardzo konkurencyjne ceny na rynku.
Jak ktos ma ochotę to odsyłam na stronę www.lider-bud.waw.pl
POLECAM ! Jak ktoś jest zainteresowany to przesle zjęcia wykonanych prac.
Pozdrawiam!
Ja także korzystałam z ofert tej Firmy.
Bardzo mnie zaskoczyło profesjonalne podejście!!!
Miałam do wykończenia całe mieszkanie. Kierownik firmy bezpłatnie mi je skosztorysował, wyjaśnił koszty.
Poza tym przedstawił mi tyle ciekawych propozycji aranżacji wnętrz (w ramach prac!), że nie musiałam korzystać z pomocy architektów!
Dzięki tej firmie moje mieszkanie nabrało blasku.
Poza tym mają bardzo konkurencyjne ceny na rynku.
Jak ktos ma ochotę to odsyłam na stronę www.lider-bud.waw.pl
POLECAM ! Jak ktoś jest zainteresowany to przesle zjęcia wykonanych prac.
Pozdrawiam!
Re: Firma LIDER-BUD z Warszawy
Ciekawa sprawa, jak wygląda to mieszkanie ?? No chłopaki są w zasadzie prawie wszyscy architektami chyba stąd takie wyczucie w aranżacji i profesjonalizm.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2008, 9:40 przez vinc, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: POLECAM FIRME LIDER-BUD Z WARSZAWY
Ja również mogę się pochwalić, że korzystałem z usług firmy Lider bud Jarosław Paprocki.(kontakt dostałem od znajomych, u których pracowali)
POLECAM wszystkim, są naprawdę dobrzy w trym co robią -można by rzec, robią to z pasją i z sercem.
Jakość, rzetelność , precyzja i terminowość to atuty lider bud. W dzisiejszych czasach jest dużo firm budowlanych, lecz mało profesjonalnych, a wręcz część to nieuczciwi partacze. Szkoda czasu, pieniędzy, a przede wszystkim zdrowia na partaczy budowlanych. Lider-bud to szczyt profesjonalizmu
Poleciłem już swoim znajomym, polecam i wam
kontakt do firmy 502 268 704 Pan Jarosław Paprocki www.lider-bud.biz
POLECAM wszystkim, są naprawdę dobrzy w trym co robią -można by rzec, robią to z pasją i z sercem.
Jakość, rzetelność , precyzja i terminowość to atuty lider bud. W dzisiejszych czasach jest dużo firm budowlanych, lecz mało profesjonalnych, a wręcz część to nieuczciwi partacze. Szkoda czasu, pieniędzy, a przede wszystkim zdrowia na partaczy budowlanych. Lider-bud to szczyt profesjonalizmu
Poleciłem już swoim znajomym, polecam i wam
kontakt do firmy 502 268 704 Pan Jarosław Paprocki www.lider-bud.biz
jarek
Witam!
Ja również polecam Lider-bud z Traktu lubelskiego. Robili mi remont całego mieszkania i jestem bardzo zadowolona. Wszystko dopracowane i mojemu architektowi bardzo dobrze sie z nimi pracowalo. Powiem nieskromnie dla nich, ze efekt przeszedl moje oczekiwania. To jak wyszła łazienka...wszystkie salony spa mogę sobie w brodę pluć, nie maja tak ladnie
:)
Ja również polecam Lider-bud z Traktu lubelskiego. Robili mi remont całego mieszkania i jestem bardzo zadowolona. Wszystko dopracowane i mojemu architektowi bardzo dobrze sie z nimi pracowalo. Powiem nieskromnie dla nich, ze efekt przeszedl moje oczekiwania. To jak wyszła łazienka...wszystkie salony spa mogę sobie w brodę pluć, nie maja tak ladnie
meds
-
stop-lider-bud
- Początkujący

NIE POLECAM, a wręcz ODRADZAM firmę LIDER-BUD.
Nie dajcie się nabrać na słodką i uprzejmą minę Pana Jarosława Paprockiego na spotkaniach zanim wejdzie na Waszą budowę. Celowo zaniża wycenę prac, żeby tylko wejść na budowę. Potem odbija sobie na pracach dodatkowych i pracach, które WYMYŚLA sobie jako dodatkowe.
Nie dajcie się zwieść, gdy zaoferuje Wam usługę wykończenia z materiałami. Miały to być materiały lepszej jakości (nie marketowe) z hurtowni jego żony Weyron. Paprocka M.J. tymczasem zakupy są robione w innych sklepach np. Castorama a tylko faktury są przedstawiane z hurtowni żony. Oczywiście z odpowiednim narzutem, duuużym.
Zaznaczam, że Pan Jarosław Paprocki sam nie prowadzi prac remontowych, jest tylko menedżerem. Nie oceniam jak firma Lider-Bud wykonuje prace (czyli pracownicy), ale oceniam postawę właściciela Pana Paprockiego, który z PASJĄ WYCIĄGA PIENIĄDZE OD KLIENTÓW.
Proponuję zmienić hasło na stronie z:
Lider Bud lider w wykończeniu wnętrz
na
Lider Bud lider w wyciąganiu kasy od inwestorów.
STRZEŻCIE SIĘ przed Lider-Bud!
Nie dajcie się nabrać na słodką i uprzejmą minę Pana Jarosława Paprockiego na spotkaniach zanim wejdzie na Waszą budowę. Celowo zaniża wycenę prac, żeby tylko wejść na budowę. Potem odbija sobie na pracach dodatkowych i pracach, które WYMYŚLA sobie jako dodatkowe.
Nie dajcie się zwieść, gdy zaoferuje Wam usługę wykończenia z materiałami. Miały to być materiały lepszej jakości (nie marketowe) z hurtowni jego żony Weyron. Paprocka M.J. tymczasem zakupy są robione w innych sklepach np. Castorama a tylko faktury są przedstawiane z hurtowni żony. Oczywiście z odpowiednim narzutem, duuużym.
Zaznaczam, że Pan Jarosław Paprocki sam nie prowadzi prac remontowych, jest tylko menedżerem. Nie oceniam jak firma Lider-Bud wykonuje prace (czyli pracownicy), ale oceniam postawę właściciela Pana Paprockiego, który z PASJĄ WYCIĄGA PIENIĄDZE OD KLIENTÓW.
Proponuję zmienić hasło na stronie z:
Lider Bud lider w wykończeniu wnętrz
na
Lider Bud lider w wyciąganiu kasy od inwestorów.
STRZEŻCIE SIĘ przed Lider-Bud!