salon/sypialnia aranżacja
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Tato_Małża
- Aktywny

Re: salon/sypialnia aranżacja
Lucynka bo Corano jest nowoczesne, ale przy tym eleganckie i robi wrażenie, mimo braku jakiegoś zbędnego przepychu
dokladnie, dla osob ktore lubia styl nowoczesny ale i elegancki
-
Tato_Małża
- Aktywny

Mnie się w corano najbardziej te podświetlenia podobają, bardzo nowoczesne rozwiązanie, coraz popularniejsze u nas
Ogólnie ten styl mi się podoba, ale w swoimdomu nie chciałabym go zastosować
na pewno to kwestia gustu, mi sie tez podoba styl corano ale za caly design a nie tylko oswietlenie 
-
Tato_Małża
- Aktywny

no tak styl nowoczesny taki jak w corano trzeba lubić i dobrze się w nim czuć, kwestia gustu tak jak piszesz, ale bydgoskie mają różne aranżacje, na różne gusta
-
zuzanna-ogrzewanie
- Początkujący

- Kontakt:
Warto zaczerpnąć trochę z gotowych projektów, czasem coś się nasunie jak pooglądasz. Np. tu jest pokazana fajna aranżacja wnętrz.
http://www.bim.pl meble drewniane do salonu i nie tylko, polecam[/url]
Ciężko doradzić bo to kwestia gustu. Ja osobiście bym się nie zdecydował
widze, że masa majnych pomyslow. szkoda ze juz dawno po remoncie bo jak widze te oswietlenia i meble to oczy graja
ale na meble to bym sie jednak i tak zdecydowala z bydgoskiej fabryki
widze, że masa majnych pomyslow. szkoda ze juz dawno po remoncie bo jak widze te oswietlenia i meble to oczy graja
ale na meble to bym sie jednak i tak zdecydowala z bydgoskiej fabryki
-
Tato_Małża
- Aktywny

o a co masz z bydgoskich mebli bo ja łóżko 
A jeżeli można wiedzieć to czemu akurat meble od nich? Bo szczerze mówiąc to są bardzo drogie a nie prezentują się jakoś wybitnie,można powiedzieć że są przeciętne. Bardziej nastawa się na dobre i stylowe oświetlenie,co powiesz na lampy hiszpańskie lub japońskie?
Jeżeli ktoś myśli o połączeniu salonu z sypialnią to powinien wziąć pod uwagę fakt, że nie każdy mebel wypoczynkowy z funkcją spania nadaje się do codziennego użytku, zupełnie nie nadają się do tego tzw. sedak spotykany najczęściej w sofach oraz wózek , jeżeli ktoś myśli o spaniu w miarę wygodnym to płaska kanapa z przewracanym bokiem lub wersalka rozkładana "klik-klak" są najlepszymi rozwiązaniami jeżeli ktoś nadal poszukuje to polecam zajrzeć na solpol-meble.com.pl