Luksusowe grzejniki

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Luksusowe grzejniki

Post autor: Redakcja »

Luksusowe grzejniki do salonu, holu i łazienki, w geometrycznej formie i eleganckim wykończeniu, to propozycja... Luksusowe grzejniki >>
Redakcja

Piotrek1899
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Piotrek1899 »

Luksus w przystępnej cenie mozna znalezc na stronie www.iterma.pl

PieceMans
Aktywny
Aktywny

Re: Luksusowe grzejniki

Post autor: PieceMans »

Luksus to jedno a praktyka i faktyczne ogrzewanie to inna sprawa,nie każdy ze wspomnianych grzejników dekoracyjnych sprawdzi się w tej roli,dlatego moim zdaniem warto pomyśleć także o ogrzewaniu podłogowym,tak na wszelki wypadek.

aniajanik
Początkujący
Początkujący

Re: Luksusowe grzejniki

Post autor: aniajanik »

Nowoczesne i ładnie wyglądające grzejniki ja mam również z nadrukiem w salonie w łazience jako lustro polecam z firmy www.eco- vita.pl ,mam je zamontowane w swoim domu firma sprawdzona i godna polecenia

Zuza7
Początkujący
Początkujący

Post autor: Zuza7 »

Funkcjonalność i nietuzinkowy design to połączenie, które najbardziej sobie cenię w aranżacji łazienkowej przestrzeni. Wszystko powinno do siebie pasować, nawet grzejnik, którego wygląd musi być spójny z resztą urządzeń i mebli, Dlatego najbardziej do mnie przemawia oferta włoskiej firmy CORDIVARI, a w szczególności to, że daje nam możliwość zaprojektowania własnego grzejnika. http://www.cordivaridesign.com/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”