NIE POLECAM "dla ciebie" z tychów

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

studenciik
Początkujący
Początkujący

NIE POLECAM "dla ciebie" z tychów

Post autor: studenciik »

Mówią to co chcesz usłyszeć, także bajer mają idealny...mówią że zrobią bo nie mają o tym pojęcia. Byle by umowę podpisać i w pierwszy dzień wyłudzić 30% z góry.
Firma kogucik, tanio wycenia, nie posiada ani umiejętności, ani sprzętu, a następnie szuka tańszego podwykonawcy. Pomocnik murarza andrzejek jeździ i namawia klientów, a sam nie wie jak centymetra używać. Chlew to może by jeszcze wyremontowali ale NIE DOM ! ! !
Wyrzuciłem brygadę z budowy, gdyż alkoholu i niekończącej się fuszery nie mogłem dalej akceptować.
Prace się przeciągały, po nieopłaconych pracownikach przychodzili kolejni nowi, którzy sami oferowali że zrobią mi to prywatnie i lepiej...
UWAGA NIE PODPISUJCIE UMOWY z "dla ciebie" ! ! !
Firma delikatnie pisząc bawi się w pośrednika, podsyła inne ekipy i zwala na nich odpowiedzialność za robotę.
NIE POLECAM "dla ciebie" bożeny z tychów ! ! ! ! ![/b]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”