Jaki materac do sypialni ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki materac do sypialni ?
Ja do swojej sypialni kupiłam materac Kokosowy za 529 zł . Śpię na nim już jakiś czas i w życiu nie zamieniłabym go na jakikolwiek inny. Gdy urodziła mi się córka też zdecydowałam się na materac z dodatkiem kokosu do łóżeczka. takie są najzdrowsze.
To zawsze jest trudny wybór, bo różnego rodzaju materacy jest całe mnóstwo. Polecam rabatybudowlane.pl Tam znalazłam szeroki wybór materacy w przystępnych cenach. Liczę na dobry sen 
Co by nie gadać dla mnie i tak zawsze najlepsze będą materace z IKEI
Kiedyś słyszałem o takiej zasadzie: twardy dla osób, które lubią spać na plecach, miękki dla tych co na bokach i brzuchu.
Ikea ma po prostu ich duży wybór i nie trzeba latać po dziesięciu sklepach.
Ja też mam materac z Ikei i służy mi już od kliku lat. Nie pruje się, nie odkształca... Akurat materace udały się tej firmie ;p
ja mam materac który kupiłem na zdrowy-kregoslup.eu dobrze robi na mój kręgosłup i wygodę snu
-
Danak19
Najlepiej poczytać i samemu sobie wyrobić opinie , artykułow jest duzo np. kreocen.pl/kreowskaz/ 2014/luty.html?page=46 , pianka jest zbyt miękka dla osob z problemami z kregoslupem
Dzięki za podpowiedź. Naprawdę niskie ceny:).
TDW
TDW
-
bartnik
Ja wiem po sobie ze bardzo dobre sa materace hevea. To sa nasze polskie, do tego atestowane z certyfikatami. Naprawde jak chcecie coś lepszego to z doswiadczenia polecam własnie te
Akurat w kwestii polskich materacy to raczej bym szukał czegoś z asortymentu Koło foam, ale to wiadomo kwestia gusty, opinii i innych takich rzeczy. W sumie moim zdaniem najlepiej wejść sobie bezpośrednio na stronę producenta jednego czy drugiego i ocenić. M&K mogę szczególnie polecić tym osobą, które nie mogą podjechać po materac osobiście - wiadomo dość duże gabaryty, a to dlatego, że u nich jest regularnie promocja polegająca na darmowej wysyłce. Więc jakby nie patrzeć wielu kieruje się gołą ceną, a zapomina o doliczeniu kosztów transportu kiedyś kurier mi przywiózł materac gdzie zapłaciłem 450 zł, z czego trnsport 100 zł - ale co zrobić.
-
dareczek27
- Początkujący

Bardzo fajny, krótki i na temat artykuł przeczytałem tutaj http://www.klinikasnu.pl/content/7-jaki-materac-wybrac Poza tym ja preferuję materace lateksowe. Jakoś najlepiej podchodzą pod moje plecy, a powiem, że z moim kręgosłupem nie jest najlepiej.
-
komfortowysen
- Początkujący

- Kontakt:
A My z kolei, proponujemy państwu, prawdopodobnie najlepsze materace, obecnie dostępne w Polsce w klasie cena + jakość. Materace Royal Foam, doskonale znane w Skandynawi i Niemczech, termoelastyczne, lateksowe oraz piankowe
Naszym hitem są materace klasy Tempur w bardzo konkurencyjnych cenach, Supreme, Prestige oraz Medico Royal, a także wiele, wiele innych.
Nie sprzedajemy materacy kokosowych ani sprężynowych.
Obecnie posiadamy ciekawe promocje, rabaty, oraz gratisy dla klientów. Poza tym w naszej ofercie znajdują się łóżka Dormi oraz New Concept.
Na wszelkie pytania odpowiemy @ lub telefonicznie
790 777 939, komfortowysen@wp.pl
Zapraszamy
P.S-Strona www, chwilowo w przebudowie.
Siedziba naszego salonu mieści się we Wrocławiu, przy ul. Grabiszyńskiej 212 8U, w budynku Corte Verona.
Nasze Materace ceną i jakością, są praktycznie bezkonkurencyjne.
Naszym hitem są materace klasy Tempur w bardzo konkurencyjnych cenach, Supreme, Prestige oraz Medico Royal, a także wiele, wiele innych.
Nie sprzedajemy materacy kokosowych ani sprężynowych.
Obecnie posiadamy ciekawe promocje, rabaty, oraz gratisy dla klientów. Poza tym w naszej ofercie znajdują się łóżka Dormi oraz New Concept.
Na wszelkie pytania odpowiemy @ lub telefonicznie
790 777 939, komfortowysen@wp.pl
Zapraszamy
P.S-Strona www, chwilowo w przebudowie.
Siedziba naszego salonu mieści się we Wrocławiu, przy ul. Grabiszyńskiej 212 8U, w budynku Corte Verona.
Nasze Materace ceną i jakością, są praktycznie bezkonkurencyjne.
śpij zdrowo 
-
michalszukowski
- Początkujący

My również posiadamy materac firmy Matador drogie są ale warte swojej ceny
-
komfortowysen
- Początkujący

- Kontakt:
Strona już działa. Dla klientów poduszki Comfort Air gratis!
śpij zdrowo