Aranżacja kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
zbigniew72
- Początkujący

Re: Aranżacja kuchni
znajomy ma czarne blaty granitowe do białej kuchni - bardzo fajnie wyglada i mozna na tym siekac ile sie chce i sie nie rysuje i wyglada fajnie
Ostatnio widziałem też materiał imitujący beton jako blat kuchenny, wyglądało dość surowo, ale miało swój urok, ciekawe rozwiązanie.
W aranżacji bardzo ważne jest również odpowiednie oświetlenie. Przede wszystkim dekoracyjne - zerknij tu: castorama.pl/oswietlenie-w-kuchni.html?adviceGroup=&adviceType=&adviceTopic=
Ja nie lubię udziwnień i jak będę kupował meble to standardowy wygląd w bardziej jasnych kolorach :p
drewniane meble podłogi, czy ściany w kuchni wyglądają bardzo stylowo wystarczy tylko użyć dobrych lakierów do impregnacji, osobiście mam drewniany stół i krzesła w kuchni od lat i nic się z nimi nie dzieje
obuwie damskie
obuwie damskie
-
adam_krakow
- Aktywny

poszukajcie sobie dodatków na http://www.storepedia.pl/ mają duuuuże promocje na oryginalne rzeczy 
Aranżacja kuchni
Co za bełkot Panowie. Głowa mała, jak ktoś ma wyciągnąć z tego jakąś informacje i jak to się ma do początku tematu ?
StrefaDom
-
Ekspert Sztukaterii WMB
- Aktywny

Kuchnie można zaaranżować na różne sposoby i style. Ważne jest aby była przede wszystkim ergonomiczna i nie zagracona. Może być minimalistyczna czy klasyczna. Aby nie była nudna można zastosować elementy dekoracji. Sztukateria wewnętrzna pasuje do każdego stylu wnętrza i z powodzeniem łączy dwa różne
gotowe elementy można malować i układać w dowolny sposób.
Można zastosować panele dekoracyjne 3D (na pustą ścianę), listwy ścienne, przypodłogowe czy sufitowe, rozety pod żyrandol oraz wiele innych. Wszystko zależy od własnego gustu
Dzięki sztukaterii stworzymy nietuzinkowy wystrój wnętrza 

Można zastosować panele dekoracyjne 3D (na pustą ścianę), listwy ścienne, przypodłogowe czy sufitowe, rozety pod żyrandol oraz wiele innych. Wszystko zależy od własnego gustu

A robicie wszystko sami czy wzywacie ekipę do takich działań?
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Raczej firmę remontową, chyba że ktoś się bardzo dobrze zna to może sam próbować.
polecam sklep dajar, duża dawka inspiracji i ciekawe sprzęty nie tlyko do kuchni, ja uwielbiam robić tam zakupy.
Wykończenia wnętrz to nie tylko pasja, ale też zawód... 
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Ja jestem zwolenniczką nowoczesnych aranżacji w kuchni jak i całym mieszkaniu,a akurat tutaj możemy pomóc,ponieważ na naszej stronie znajdziecie krzesła i hokery barowe,które na pewno się przydadzą podczas aranżacji kuchni.