Boazerii - NIE!
Boazerii - NIE!
Zakupiłem mieszkanie z 10-metrowym korytarzem wyłożonym koszmarną boazerią. Chciałbym utrzymać białe tonacje w korytarzu i wywalić boazerię. Co można zamiast niej mieć na scianach, aby nie były całkiem gołe? 
-
PolskieMaterace
- Początkujący

Re: Boazerii - NIE!
Na ściany możesz dać niemal wszystko,to już zależy tylko i wyłącznie od ciebie,Twojego gustu oraz budżetu jaki posiadasz na ten cel. Ja np po,myślałbym o panelach zamiast boazerii.
-
zbigniew72
- Początkujący

Witam,
Boazeria to straszliwy kłopot szczególnie dla alergików. Kupiliśmy z żona mieszkanie z boazerią i jak się okazało nasza córka kichała jak wściekła. Alergolog stwierdził, że uczula ja roztocze i musimy zedrzec boazerię. Jak zabraliśmy się do remontu okazało się że pod boazerią jest masa kurz i krzywe ściany. Całość była na nowo szoachlowana i pomalowana na biało, a jedna ze ścian na odcień berzowy. Całość wygląda bardzo czysto i fajnie, przedpokoj wydaje sie tez duzo wiekszy. Oczywiscie żona na ścianach opowiesiła jakieś zdjęcia w ramkach i wszystko wygląda bardzo ładnie i nie jest "goło". Poza tym zawsze wskoczy jakas szafka, albo półka.
Boazeria to straszliwy kłopot szczególnie dla alergików. Kupiliśmy z żona mieszkanie z boazerią i jak się okazało nasza córka kichała jak wściekła. Alergolog stwierdził, że uczula ja roztocze i musimy zedrzec boazerię. Jak zabraliśmy się do remontu okazało się że pod boazerią jest masa kurz i krzywe ściany. Całość była na nowo szoachlowana i pomalowana na biało, a jedna ze ścian na odcień berzowy. Całość wygląda bardzo czysto i fajnie, przedpokoj wydaje sie tez duzo wiekszy. Oczywiscie żona na ścianach opowiesiła jakieś zdjęcia w ramkach i wszystko wygląda bardzo ładnie i nie jest "goło". Poza tym zawsze wskoczy jakas szafka, albo półka.
również polecam tapetę, powinna pasować 
-
luxusdecor
- Początkujący

- Kontakt:
Ja polecam panele dekoracyjne 3D
dają świetny efekt, nie są oklepane jak tapeta no i powiedziałabym, że tańsze..
W swojej ofercie mamy 30 różnych wzorów, zapraszamy do zapoznania się z nią, chętnie doradzimy.
Najniższe ceny, gwarancja producenta.
W swojej ofercie mamy 30 różnych wzorów, zapraszamy do zapoznania się z nią, chętnie doradzimy.
Najniższe ceny, gwarancja producenta.
-
zagorny1976
- Początkujący

Niezły koszmarek, szyk a la lata 90.
Jesli odkryjesz, że pod tą boazerią jest tragedia, to w najgorszym wypadku zostają płyty kartongipsowe. Ale fototapeta też fajnie wygląda, chociaż nie każdy lubi.
-
zagorny1976
- Początkujący

Niezły koszmarek, szyk a la lata 90.
Jesli odkryjesz, że pod tą boazerią jest tragedia, to w najgorszym wypadku zostają płyty kartongipsowe. Ale fototapeta też fajnie wygląda, chociaż nie każdy lubi.