Wentylacja pokoju
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
bartekxyz91
- Początkujący

Wentylacja pokoju
Witam . Mam pokój w którym nie ma we wentylacji , na ścianach pojawia się grzyb . Zawsze po malowaniu używam środków grzybobójczych i przez pewien czas jest spokój jednak grzyb powraca , wydaje mi się że jest to spowodowane brakiem wentylacji . Znacie może jakiś skuteczny sposób na bezpowrotne pozbycie się grzyba , lub ewentualne wprowadzenie powietrza do obiegu w tym pomieszczeniu ? z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Re: Wentylacja pokoju
To prawie na pewno wina wentylacji, jeżeli problem jest od zawsze to jest to błąd projektowy/wykonawczy i pozostają doraźne sposoby walki z tym jak wietrzenie, zostawianie otwartych okien i drzwi od tego pokoju, są także domowe wymienniki powietrza ale to nie jest mały wydatek.
Re: Wentylacja pokoju
jestem przekonany, że grzyby oraz pleśnie pojawiają się jedynie w okresie zimowym jak temperatura na zewnątrz spada.bartekxyz91 pisze:Witam . Mam pokój w którym nie ma we wentylacji , na ścianach pojawia się grzyb . Zawsze po malowaniu używam środków grzybobójczych i przez pewien czas jest spokój jednak grzyb powraca , wydaje mi się że jest to spowodowane brakiem wentylacji . Znacie może jakiś skuteczny sposób na bezpowrotne pozbycie się grzyba , lub ewentualne wprowadzenie powietrza do obiegu w tym pomieszczeniu ? z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Można stosować najdroższe środki chemiczne ale mykoorganizmy będą pojawiały się nadal.
Proponuje obniżyć wilgotność względna powietrza !
Proszę zobaczyć jakie grzybki oraz pleśnie usuwamy na zawsze u naszych klientów !!!

JEŻELI MAJĄ PAŃSTWO TAKIE PROBLEMY TO PROSZĘ O KONTAKT TEL LUB MAIL
zadbaj o zdrowie swoich najbliższych,
oddychaj świeżym powietrzem !
oddychaj świeżym powietrzem !