Dobry architekt wnętrz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Dobry architekt wnętrz
zapraszam tutaj projektowanie wnętrz kraków
Ja mogę polecić ze swojej strony Martę Cukierska lub Katowickie biuro MsmDesign ale na rynku jest tak przebogata oferta i zróżnicowana cenowo że na pewno znajdziecie coś co was zadowoli.
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Ja korzystałem z usług firmy Idomo. Świetna jakość wykonania, ciekawe pomysły rozwiązań i indywidualne podejście do klienta. Warto.
ja mogę polecić mkdstudio.pl . przemyślane, wygodne i eleganckie , jak dla mnie bomba.PiotrNiski pisze:Ja korzystałem z usług firmy Idomo. Świetna jakość wykonania, ciekawe pomysły rozwiązań i indywidualne podejście do klienta. Warto.
słoń
Zapraszam na stronę Modify projekty wnętrz znajdziesz tu ciekawe projekty.
Witam zapraszam do kontaktu. Na mojej stronie znajdziecie Państwo cennik projektów wnętrz ilonasobiech.pl a także przykłady projektów.

-
domidealis
- Początkujący

- Kontakt:
Jeśli jesteś z Bydgoszczy lub okolic to polecam Domidealis.Kompleksowe projektowanie wnętrz.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2017, 8:47 przez domidealis, łącznie zmieniany 3 razy.
Danuta Fąk
Już pisałam o nich w innym temacie ale i tu napisze - DHD
Tanio a bardzo profesjonalnie, projekt idealny pod moje wymagania i oczekiwania
Projektują zdalnie a przez to o wiele taniej
Tanio a bardzo profesjonalnie, projekt idealny pod moje wymagania i oczekiwania
Projektują zdalnie a przez to o wiele taniej
Mój dom moją oazą...
Polecam biuro projektowe Tissu. Jest to niewielka pracownia, a nie jakaś fabryka i masówka. Podchodzą do projektu bardzo indywidualnie i bardzo się wczuwają. Daje to bardzo udane efekty co widać po ich projektach. Potrafią zaprojektować mieszkanie w różnych stylach. U nas był to styl nowoczesny z elementami Hamptons, ale robią też inne projekty. Rysunki dla wykonawców sa bardzo dokładne. Mją też swoje ekipy. Bardzo fajne podejście do klenta i do swojej pracy.
Jeśli potrzebujesz projektu wnętrza do koniecznie wybierz architekta z wykształceniem i potwierdzonymi kwalifikacjami zawodowymi. Tu masz link do ciekawej oferty - Kuznia inspiracji, może i Tobie się spodoba. Ja korzystałem i jestem bardzo zadowolony.
Podoba mi się podejście jakie mają państwo Dębscy w swoim biurze Dębski Projekt -www.debskiprojekt.pl. Oni słuchają klienta, brali pod uwagę moje sugestie i pomysły co do tego jak ma wyglądać moja restauracja i pod tym kątem przygotowali projekt. Na stronie można sobie obejrzeć kilka realizacji. Są to prawdziwe projekty, a nie tylko rendery.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Pamiętajmy jednakże, że sam projekt i aranżacja jest tylko etapem, który prowadzi w konsekwencji do wykończenia wnętrza, realizacji, więc może warto rozważyć kompleksowe oferty w tym zakresie, żeby być w pełni zadowolonym finalnie.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Ja polecam architekta wnętrz z Częstochowy firma Wizual Home 3d
-
michalniemichal
- Początkujący

Jeśli architekt wnętrz to tylko ekipa pani Aleksandry z Designas, projektowali salon i kuchnię moim znajomym i z ich polecenia wzięliśmy ich do projektu naszego domu. Z efektu jesteśmy zadowoleni przede wszystkim dlatego że pani Aleksandra najpierw nas wysłuchała a potem zaproponowała swoją wizję... pomimo że jedno studio projektowało mieszkanie nasze i zjaomych to rezultaty są zupełnie inne co jest oczywiście na duży plus bo chyba nikt by nie chciał mieć identycznych mieszkań 
- KarolKaczmarczyk
- Zainteresowany

U mnie było ciężko z projektantem. Jeden polecony przez znajomych nam odmówił - tzn zrezygnował po wstępnych ustaleniach - całe szczęście żadnych kosztów nie ponieśliśmy. Potem nas uratowali państwo z ItoDesign, a wyzwanie mieli nie lada, bo całe mieszkanie pod klucz wykończyć. Ale teraz mogę śmiało polecić, bo spisali się super, wszystko na czas. Były małe poprawki, ale nie wpłynęły na jakość oferowanej przez nich usługi. A mieszkanko petarda. Nie chce się wychodzić.