Malowanie ścian Warszwa,kogo możecie polecić?
Malowanie ścian Warszwa,kogo możecie polecić?
Czy możecie polecić jakąś godną zaufania firmę z Warszawy lub okolic,do malowania mieszkania?Planuje też jakieś dekoracje na ścianach,więc dobrze jak firmę będzie też na tym znała 
Re: Malowanie ścian Warszwa,kogo możecie polecić?
Nikt nie odpowiedział,to zapytam inaczej -znalazłem taką firmę,czy oprócz tej osoby http://www.pkt.pl/artmal-malowanie-wn%C ... 39211/5-1/ ktoś korzystał,to dla mnie ważne!
W sklepach z farbami,to wydaje się logiczne...
Popytam w mojej lokalizacji
Popytam w mojej lokalizacji
-
luxusdecor
- Początkujący

- Kontakt:
Jeśli chcecie unowocześnić mieszkanie za małe pieniądze a otrzymać efekt trójwymiarowego wnętrza to zapraszam do NAS 
Firma Luxus Decor - producent sztukaterii i paneli 3D proponuje najlepsze rozwiązania na dekoracje ścian. Mamy 30 wzorów paneli a każdy z nich indywidualnie komponuje się z wnętrzem.
Więcej informacji w stopce
ZAPRASZAMY
Firma Luxus Decor - producent sztukaterii i paneli 3D proponuje najlepsze rozwiązania na dekoracje ścian. Mamy 30 wzorów paneli a każdy z nich indywidualnie komponuje się z wnętrzem.
ZAPRASZAMY
Nie polecam. Firma nie dostarcza towarów na czas. Wielokrotnie obiecano nam, że towar zostanie dostarczony następnego dnia, transportem porannym. Opóźnienie wynosi już tydzień, a transportu brak. Brak możliwości złożenia reklamacji - nie odbierają telefonów. Firma widmo. Kierowca jest jednocześnie odpowiedzialny za wylewanie i transport cegiełek. Nie wyrabiają się z zamówieniami, przez co dostarczają towar jeszcze nie przeschnięty, bardzo łamliwy. Listwy przysufitowe z bardzo kiepskiej jakości styropianu. Brak faktur, paragonów, jakichkolwiek dowodów zapłaty.luxusdecor pisze:Jeśli chcecie unowocześnić mieszkanie za małe pieniądze a otrzymać efekt trójwymiarowego wnętrza to zapraszam do NAS
ZAPRASZAMY
-
pomocnytomek
- Początkujący

Polecam samemu pomalować. To naprawdę nie jest żadna filozofia. My malowaliśmy całą rodziną, było sporo zabawy, a ściany wyszły bardzo ładnie.