Kurierem na drugi dzień mi podesłali i cacy
Przeprowadzki Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Przeprowadzki Warszawa
Ojj, ja tam wolałem wszystko ładnie zapakować. Szkoda mi, żeby coś się miało podczas przeprowadzki zniszczyć. Zainwestowałem parę złotych w kartony i stretch.
Przeprowadzki. Na samą myśl robi mi się niedobrze. Miałem niezłe perypetie z firmą kurierską. Wyobrażacie sobie, że musiałem zabulić dodatkową kasę? Na co? Na system, który pozwolił mi sprawdzać co robią w terenie bo nie wywiązywali się z terminów.
-
Dominik83a
- Początkujący

wynajmowanie busa nie ma sensu i tak musisz mieć ludzi do noszenia, zamieszania jeszcze więcej i często wychodzi drożej. wynajmij po prostu dobrą, sprawdzoną firmę, ostatnio orientowałem się w temacie przy okazji planowania przeprowadzki i wiele osób poleca firmę dts działającą w różnych miastach na terenie kraju. sprawdź sobie na przeprowadzki.pl czy u ciebie też działają
Podczas przeprowadzek najlepiej skorzystać z pomocy sprawdzonej firmy, ponieważ samemu, może być ciężko przewieźć chociażby ciężkie meble (wiem coś o tym). Ostatnio skorzystałem z usług firmy JPT i muszę przyznać, że zostałem mile zaskoczony. Pracownicy okazali się sympatycznymi ludźmi, dużo możliwości zapakowania mebli i bez problemu pomagają przy rozpakowaniu mebli. Cena nie jest droga jednak jedyny minus to cena za godzinę, chociaż można na to przymrużyć oko gdyż usługa jest profesjonalna i szybka
Też tak myslę, więcej nerwów i roboty a czy taniej cie wyjdzie?Dominik83a pisze:wynajmowanie busa nie ma sensu i tak musisz mieć ludzi do noszenia, zamieszania jeszcze więcej i często wychodzi drożej. wynajmij po prostu dobrą, sprawdzoną firmę,
firmy do przeprowadzki mozesz znaleźć też tu clicktrans.pl
mnie tez to ktos polecił i się sprawdziło
Mój dom moją oazą...
ja nie lubię przeprowadzek, największy problem dla mnie był ze znalezieniem odpowiedniej ilości kartonów, żeby się jakoś zapakować, ale na szczęście w Japie kartony dają, są też bardzo szybcy i sprawni w tym, co robią, więc jakoś ta moja ostatnia przeprowadzka poszła sprawnie i gładko.
o dobrze wiedzieć, że kartony dają. No i też słyszałam sporo dobrego o nich, wychodzi na to, że naprawdę są solidni tak jak mówicie, będę wiedzieć, gdzie szukać dobrej firmy do przeprowadzki.
ja mam jedną zaufaną firmę, to japa, są solidni rzetelni. Mają też bardzo fajny poradnik na stronie, który z pewnością ułatwi przeprowadzkę.
-
FranekKimono
- Początkujący

- Kontakt:
Jeśli [url]http://superprzeprowadzki.pl]Przeprowadzki Warszawa[/url] to ja polecam firme APM Przeprowadzki, oferuja korzystne znizki na transport.[/url]
Napisz na prv, mam 3 firmy które mógłbym polecić, wiem, że są rzetelne. Ceny porównasz sobie sam 
dla mnie japa jest sprawdzona, dobra, tania i rzetelna. Przeprowadzka poszła bardzo szybko i sprawnie, bez większych kłopotów i problemów.
-
pieszkkaaa
- Początkujący

- Kontakt:
Zawsze myślałam że przeprowadzka to jakiś kosmos i będzie bardzo ciężka do ogarnięcia, ale jak się okazało trafiłam na firmę DTS z Warszawy którzy mi bardzo pomogli i całą przeprowadzkę wykonali ekspresowo, to właśnie dzięki nim teraz mogę się cieszyć swoim pięknym nowym mieszkaniem.
o japę znam też się z nimi przeprowadzałam bardzo fajna i solidna firma. szybko sprawnie wszystko, ale też na wesoło, bo panowie zawsze uśmiechnięci
japa ma też fajny poradnik, jak się przeprowadzać. Mnie on znacznie ułatwił sprawę z organizacją przeprowadzki
Ja przeprowadzałam się w Warszawie, kupiłam kilka kartonów, wynajęłam taksówkę i po kłopocie.