Uwaga na FILBUD z Głogowa!!!

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

geddy
Początkujący
Początkujący

Uwaga na FILBUD z Głogowa!!!

Post autor: geddy »

Uważajcie na FILBUD z Głogowa!!!
Niestety dałem się namówić do zatrudnienia ich u mnie przy wykonaniu prac i miałem z nimi do czynienia :( Zbieranina kompletnych amatorów pod przywództwem faceta ,który niem sobie nigdy nic do zarzucenia. Przekraczają wszystkie ustalone terminy, jakość wykonanych prac pozostawia bardzo wiele do życzenia , niektórych rzeczy wręcz nie potrafią robić!!!Czas jest dla nich pojęciem względnym, na budowę przyjeżdzają dopiero koło 11-tej, szef zostawia pracowników a sam udaje się w sobie tylko znanym kierunku.Nie martwi się o to ,że jego ludzie stoją przez brak materiału i nie pracują!!! Szok! Cały czas trzeba patrzeć im na ręce i pilnować bo po chwili bez nadzoru wszystko jest krzywe lub zrobione źle!!!
Nie podpisujcie żadnych umów przygotowanych przez właściciela-chronią tylko jego.Ja tak niestety zrobiłem i teraz spotkamy sie w sądzie. Naprawdę uważajcie!!!!
geddy

marpar
Początkujący
Początkujący

Re: Uwaga na FILBUD z Głogowa!!!

Post autor: marpar »

Zdecydowanie nie polecam tej firmy!!!! Robili u nas remont i elewację domu. Biorą się za każdą robotę gdzie o niczym nie mają pojęcia. Skandal i masakra!!! Banda partaczy i ludzi z przypadku (starszy Pan lubiący alkohol do którego nic nie dociera, chłopak który kładzie i zrywa na zmiane płytki bo mu nie wyszło, no i "szef" który w niczym nie widzi problemu i nie dowozi materiałów na czas i robota stoi. Wiecznie się spóźniali lub wogóle nie przyjeżdzali do pracy!!! Szkoda waszego zdrowia, nerwów a przede wszystkim pieniędzy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”