Wybieramy obraz

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Wybieramy obraz

Post autor: Redakcja »

Urządzając wnętrze nie zawsze mamy pomysł na to, co powiesić na ścianach. Dobrze dobrany i pięknie... Przeczytaj temat >>
Redakcja

Andy55
Początkujący
Początkujący

Wybieramy obraz

Post autor: Andy55 »

Bardzo interesujący artykuł, który nie tylko podpowiada jak, ale także pokazuje obrazy, które mogą nam spasować. Mnie brakuje jeszcze do szczęścia opisu stylu orientalnego, czy do niego też pasują jakieś obrazy? Po raz kolejny zajrzę na moją ulubioną stronę: -www.vide.pl/ i poszukam, co tam mogą mieć ciekawego w tym temacie. I czekam na kolejny ciekawy artykuł z pomocnymi wskazówkami.

zetek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Wybieramy obraz

Post autor: zetek »

ja reprodukcje i obrazy zawsze kupowałem w jednym miejscu i bardzo jestem zadowolony. uważam, że takie reprodukcje wyglądają naprawdę ciekawie

Awatar użytkownika
aniita
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Wybieramy obraz

Post autor: aniita »

Artykuł rzeczywiście bardzo dobry, a przede wszystkim przydatny. W swoim mieszkaniu nie mam żadnego obrazu, oczywiście nie licząc zdjęć rodzinnych w antyramach. Nie wiem dlaczego ale standardowe obrazy jakoś do mnie nie przemawiają. Ale muszę przyznać, że ostatnio duże wrażenie wywarła na mnie wycinanka łowicka, od zawsze podobały mi się kaszubskie wzory, a wycinanki tego typu są bardzo ładne. Z pewnością pasowałyby do mojego mieszkania ;).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”