Malowanie ścian ? jak ukryć wady wnętrza

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Malowanie ścian ? jak ukryć wady wnętrza

Post autor: Redakcja »

Niskie wnętrze, zbyt mały salon, a może za wąski korytarz? Chyba każdy z nas narzeka czasem na kształt pokoi w swoim... Malowanie ścian ? jak ukryć wady wnętrza >>
Redakcja

jolkajolantakram
Początkujący
Początkujący

Re: Malowanie ścian ? jak ukryć wady wnętrza

Post autor: jolkajolantakram »

Cześć, ja miałam taki problem, że nie podobała mi się ściana w salonie, to dość stare budownictwo i miałam wrażenie że nie jest do końca prosta i w zależności od tego jak padało oświetlenie było widać wypukłości. Strasznie mi się to nie podobało i długo zastanawiałam się co zrobić i w końcu po sugestii koleżanki tak naprawdę użyłam jednej z farb dekoracyjnych Ecorsona i efekt wyszedł super! Jeśli macie możliwość zrobienia takich ścian u siebie to polecam! :)

pokoe
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: pokoe »

Nareszcie zrobiłem takie malowanie jak opisane właśnie w tym artykule, dziękuję za pomoc. Malowałem śnieżką, efekt wyszedł bardzo dobry, moje pokoje nabrały nowości. Zrobiłem jasne kolory, a w jednym miejscu takie pasy. Wszystko w ładnej żółci i bieli.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”