akcesoria dachowe
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Re: akcesoria dachowe
Nie wszędzie jednak można znaleźć dobre rynny. A przecież to też jest element dachu ;]
ja wybralam zestaw z braasa, dachowke, izolacje, akcesoria, rynny. wszystko w jednym miejscu
-
Kasiazając
- Początkujący

Z reguły najtaniej nie znaczy najlepiej. Z tego co się orientuje to folia z firmy juta lub marma są godne polecenia. Bariery przeciwśnieżne i komunikacja dachowa-tutaj proszę uważać bo jest mnóstwo tego typu elementów cynkowanych galwanicznie a to nie daje pełnego zabezpieczenia antykorozyjnego. Ocynk ogniowy jest najlepszy ale oczywiście ciut droższy. O Braasie tez słyszałam raczej dobre opinie.
Natomiast co do taśm kalenicowych to tylko mogę potwierdzić, że te najtańsze sa do niczego. Pozdrawiam
Natomiast co do taśm kalenicowych to tylko mogę potwierdzić, że te najtańsze sa do niczego. Pozdrawiam
Kasia Zając
-
magdalena13
- Początkujący

My kupiliśmy dachówkę portugalkę wraz z akcesoriami w Warszawie u jednego importera. Ceny z tego, co się orientowaliśmy były porównywalne, ale ze względu na duże zamówienie otrzymaliśmy rabat.
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

Jeśli kogoś interesują akcesoria dachowe to polecam firmę Crynoline: http://www.crynoline.pl/produkty,18,1,0. Mają dosyć dużo tego do wyboru 
Akcesoria dachowe (mam tu na myśli dachówki wentylacyjne, gąsiory, membrany...) zawsze trzeba brać od producenta dachówek, bo to jest przede wszystkim kwestia estetyki, koloru i spasowania materiałów. W moim przypadku do dachówek Alegra były dokupowane akcesoria systemowe Koramic. Skąd była np. drabinka i ławka kominiarska - nie mam pojęcia
Chyba dostaliśmy już to w gratisie do zamówienia dachówek...
-
AndrzejKarwowski123
- Aktywny

Wiem, że też braas ma ofertę akcesoriów dachowych, nie jest jakaś super duża, ale całkiem przyjemne są te ich akcesoria, no i nie są tak kiczowate jak inne, które zdarzyło mi się oglądać.
Andrzej
Jak to nie jest duża ? W Braas są przecież wszystkie potrzebne elementy, aby mieć piekne skompletowany dach 
Teraz z kolejnych akcesoriów weszły membrany dachowe Divoroll Maximum+ 2S, Top RU Universal+ 2S oraz Divoroll Kompakt 2S.
w temacie, jeśli ktoś potrzebuje wyłaz dachowy czy świetliki to polecam RB Polska. Sprawdzona i solidna firma 
Nie zawsze. Ja jestem zwolennikiem sprawdzenia oferty na stronie, ale jednak wole podjechać do dystrybutora jak to robię w przypadku Braas i obejrzenia na żywo produktu.
I tak jak Kamil mówisz trzeba zrobić, aby uzyskać obniżkę ceny, którą teraz zaproponował Braas. Dokładne informacje o niej można uzyskać własnie w punktach handlowych.
Akurat zakupy w sklepie internetowym to generalnie bardzo dobry pomysł, w ten sposób oszczędzamy czas oraz pieniądz ei dotyczy to zarówno akcesoriów dachowych jak i materiałów budowlanych. Trzeba tylko wybrać dobrą i sprawdzoną, uczciwa firmę.
tylko taki zakup tym bardziej wymaga wiedzy, dlatego najlepiej od razu sobie kliknąć tutaj: akcesoria dachowe poprowadzi Was do fachowego portalu zajmującego się między akcesoriami dachowymi fachowydekarz.pl
-
DachyZapolski
- Początkujący

Jeżeli chodzi o dobre i sprawdzone akcesoria dachowe w rozsądnej cenie, to zapraszamy również do nas, gdzie znajdziecie szeroki wybór i zawsze możecie liczyć na nasza pomoc i porady