Kabina prysznicowa - jaką polecacie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Miaukowska
- Początkujący

Re: Kabina prysznicowa - jaką polecacie?
Ja polecam glasskol.com zreszta bardzo lubię szklaną zabudowe 
sanitbuy łazienki pisze:Ciekawe panele to maja też tutaj http://sanitbuy.pl/panele_natryskowe,10-kat-2
Rozbrajaja mnie te ceny paneli z kosmosu. Ca ta cene panela mozna gustownie urzadzic mala lazienke na lata.
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!
-
natalia54321
- Początkujący

Witam, ja używam już dłuższy czas kabiny z brodzikiem Sanplastu, tu masz linka do niej: lazienkaplus.pl/pl/kabina-brodzik-90-x-90-cm-typ-kp4tx4bpza-sanplast-tx-602-270-0061-38-220,415364,144,i.html.
Swietna jest, bo duza i latwo ja myc, nie zostaja zacieki, ale najbardziej sobie chwale system jezdny oparty jest o zespół podwójnych rolek łożyskowych mocowanych w tafli szkła oraz pojedynczych odpinanych rolek na dole, przez co jest bardzo cicha przy otwieraniu dzwi;)) A to się na prawdę przydaje, kiedy ktoś się chce wykąpać w nocy, heh;) Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na priv.
Swietna jest, bo duza i latwo ja myc, nie zostaja zacieki, ale najbardziej sobie chwale system jezdny oparty jest o zespół podwójnych rolek łożyskowych mocowanych w tafli szkła oraz pojedynczych odpinanych rolek na dole, przez co jest bardzo cicha przy otwieraniu dzwi;)) A to się na prawdę przydaje, kiedy ktoś się chce wykąpać w nocy, heh;) Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na priv.
NO tak ale sanplast to umómy się nie jest najwyższa liga jeśli chodzi o kabiny. To już chyba lepiej coś niemieckiego np huppe
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

kabina prysznicowa Sanplast może nie jest najwyższych lotów ale i cena jest rozsądna.
-
KrzysiekKa
- Zainteresowany

odradzam różne marketowe produkty. dobre rzeczy posiada polska firma Delfin. mają i panele prysznicowe i kabiny. mam taką ze szkła mrożonego. ( link do strony - http://www.grupa-sbs.pl/marki_wlasne-delfin-p6c20.html ).
drzwi szklane
Na stronie http:/www.szklarze.wroclaw.pl znajdziesz odpowiednich specjalistów którzy pomogą Ci w wyborze odpowiedniego szkła, koloru i wykonają fantastyczną kabinę, wiem co mówię bo sama korzystałam z ich usług. Więc nie zawracaj sobie gotowymi kabinami tylko, przejrzyj ich propozycje ! Pozdrawiam 
ja wybrałem kabinę prysznicową tego samego producenta co ceramikę czyli Roca, a sama kabina model Town jest z hartowanego szkła, ma też wygodne i poręczne metalowe uchwyty
-
Meble-Vega
- Początkujący

- Kontakt:
Nie musi być tego samego producenta,ważne aby Tobie się podobała,polecam te większe kabiny,są po prostu o wiele bardziej wygodne podczas codziennego użytkowania. Inna kwestia to ich cena.
-
Panna Joanna
- Początkujący

Planuję remont łazienki, szukam solidnej kabiny prysznicowej (80x80), przezroczystej ,koniecznie z płaskim brodzikiem. Nie mam pojęcia jaką firmę wybrać...przewertowałam już milion stron internetowych, może polecicie jakąś markę?
Płaski brodzik? Wydaje mi się bardzo niepraktyczny ale ładnie wygląda. Ja mam co prawda głęboki ale kabina przezroczysta, z Sanplastu. Spoko firma, nie za droga a solidna. No i z Polski
Płaskie brodziki też mają z tego co widzę. Mam już od kilku lat i chwalę sobie. Lepiej kupić coś sprawdzonego niż wybierać na ślepo 
Jak kto woli:) Jeśli chodzi o brodzik 90x90 to mam taki http://www.niebieskalazienka.pl/towar/s ... imat-00150 Najlepiej tam do nich zadzwoni a dobierzecie wspólnie parawan.
ja zdecydowałem się na kabinę natryskową z hartowanego szkła Town Rondo 90 marki Roca z niezwykle wygodnymi i poręcznymi metalowymi uchwytami
A mnie marzy się taka duża, przestronna kabina z drzwiami otwieramy na dwie strony. Ale niestety o takiej mogę tylko pomarzyć - mam niestetyy za małą łazienkę:(