Gdzie najlepiej kupić gotowy projekt domu- Katowice
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Gdzie najlepiej kupić gotowy projekt domu- Katowice
Szukamy z żoną gotowych projektów domów jednorodzinnych.
Aczkolwiek najlepiej, żeby było to projekty jakiś lokalnych architektów od nas z górnego śląskiego/Katowic bądź okolic.
Projekt trzeba zaadoptować do dość nietypowego terenu więc lepiej żeby ktoś był na miejscu.
Zresztą chcielibyśmy zasięgnąć jeszcze dodatkowych informacji jaka technologia budowy/materiały były by najbardziej korzystne.
Nie potrzebujemy żadnych udziwnień, takich jak skomplikowana więźba pokrycia dachu (bawole oka, faciatki itp.)
Najlepiej coś z dwuspadowym dachem o powierzchni użytkowej powyżej 100-150 metrów.
Aczkolwiek najlepiej, żeby było to projekty jakiś lokalnych architektów od nas z górnego śląskiego/Katowic bądź okolic.
Projekt trzeba zaadoptować do dość nietypowego terenu więc lepiej żeby ktoś był na miejscu.
Zresztą chcielibyśmy zasięgnąć jeszcze dodatkowych informacji jaka technologia budowy/materiały były by najbardziej korzystne.
Nie potrzebujemy żadnych udziwnień, takich jak skomplikowana więźba pokrycia dachu (bawole oka, faciatki itp.)
Najlepiej coś z dwuspadowym dachem o powierzchni użytkowej powyżej 100-150 metrów.
Re: Gdzie najlepiej kupić gotowy projekt domu- Katowice
Miejscowość w obecnych czasach chyba nie ma większego znaczenia projekt właściwie można skonsultować w całości przez internet. Cały czas na topie jest MG Projekt szczególnie jeśli chodzi o projekty nowoczesne i eko. Więc możecie sobie przejrzeć http://www.mgprojekt.com.pl/projekty-domow-nowoczesnych kwestia w tym, na czym Wam najbardziej zależy.
-
DomyiGaraze
- 1 - ostrzeżenie!
Ja takze polecam szukać przez internet,jest kilka firm które zajmują się właśnie projektami domów,nie musi być on przecież bezpośr4ednio z Katowic,możesz zamówić cały katalog i przejrzeć na spokojnie.
-
JacekKowalski
- Zainteresowany

Jeśli chodzi o Katowice to zamawialiśmy jakieś pół roku temu projekt z biura architektonicznego na Mikołowskiej.Gościu zna się na swojej robocie poza tym poświecił nam ponad godzinę i odpowiedział na wszystko co chcieliśmy wiedzieć.Jesteśmy zadowoleni,mogę go zasugerować.ernestKw pisze:Szukamy z żoną gotowych projektów domów jednorodzinnych.
Pozdrawiam
Wiem, że nie brakuje stron z projektami i potrafię takie znaleźć.
Poza tym tak jak już pisałem potrzebujemy kogoś na miejscu a nie przez telefon albo internet, żebym się potem musiał denerwować.
Jacek Kowalski a jaką technologia budowaliście, tradycyjną?
Bo nam osobiście podoba się ta fińska bodajże karmazynowa.
Mógłbyś podać jakieś dokładniejsze namiary na to biuro?
Poza tym tak jak już pisałem potrzebujemy kogoś na miejscu a nie przez telefon albo internet, żebym się potem musiał denerwować.
-
JacekKowalski
- Zainteresowany

Tak,my tradycyjną ale z tego co mi wiadomo,to nie powinno być żadnego problemu.Sprawdźcie sobie jego stronę duda.info.pl albo poszukajcie w Google.ernestKw pisze:Wiem, że nie brakuje stron z projektami i potrafię takie znaleźć.
Pozdrawiam
Dzięki za informację, umówiłem się nawet na rozmowę jutro 
Witam, ja właśnie kupiłam projekt 'Tomaszek', na domdlaciebie.com.pl, ktoś go buduje, albo budował? Jakieś rady?
-
kurczefelek
- Zainteresowany

Spory wybór projektów znalazłem na stronie http://www.domo.com.pl, najbardziej mi się podobają możliwości filtrowania, można sobie zaznaczyć, jakiego projektu poszukujemy i w ten sposób znaleźć coś najbardziej odpowiadającego oczekiwaniom 
Dobra metoda - wyślij zapytania ofertowe do wielu firm, zawsze można coś wynegocjować.
Super, dzięki za porady 
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
Zapraszam na www.dompp.pl - wszystkie projekty domów zostały stworzone na indywidualne zamówienie Inwestorów, a następnie przeznaczone, w limitowanej ilości, do dalszej sprzedaży. 

Dzień dobry, zapraszamy na http://www.doomo.pl/. Doomo to pracownia architektoniczna z Katowic, specjalizująca się w indywidualnych oraz gotowych projektach domów nowoczesnych. Najwyższą jakość prac projektowych potwierdzają dziesiątki zrealizowanych domów oraz liczne nagrody i wyróżnienia w konkursach architektonicznych.