MAGREMBUD z sosnowca - UWAGA
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
MAGREMBUD z sosnowca - UWAGA
Firma obecnie działa na terenie Trójmiasta. Kilka osób zostało oszukanych na kilkadziesiąt tys zł. Więcej informacji od osób poszkodowanych na forum ogłoszeń trójmiasta.
Jeśli ktoś też zetknął się z tą firmą - proszę o komentarz.
Pozdrawiam
Jeśli ktoś też zetknął się z tą firmą - proszę o komentarz.
Pozdrawiam
-
elpapiotr
Re: MAGREMBUD z sosnowca - UWAGA
Witam.
Jedyny komentarz z mojej strony to taki że nazwy miejscowości pisze się z dużej litery.
Też jestem z Sosnowca.
Jedyny komentarz z mojej strony to taki że nazwy miejscowości pisze się z dużej litery.
Też jestem z Sosnowca.
Wg. mnie, ktoś, kto zatrudnia firmę z drugiego końca Polski sam jest sobie winien.
Na Śląsku wystarczająco dużo się buduje, i na pewno więcej niż w Trójmieście, więc gdyby byli solidni na pewno mieli by roboty pod dostatkiem na miejscu.
Na Śląsku wystarczająco dużo się buduje, i na pewno więcej niż w Trójmieście, więc gdyby byli solidni na pewno mieli by roboty pod dostatkiem na miejscu.
adam
Prawdopodobnie właściciel przeprowadził się z rodziną do Trójmiasta, a firma jest jeszcze zarejestrowana w Sosnowcu.
Jest jeszcze taka możliwość, że uciekł z Sosnowca z powodów swojej nierzetelności i jest na tym terenie spalony.
Jest jeszcze taka możliwość, że uciekł z Sosnowca z powodów swojej nierzetelności i jest na tym terenie spalony.
Po przeprowadzce firmę się przenosi z czysto praktycznych względów jak ZUS, US. Jeśli ktoś tego nie robi, jest to zastanawiające.
adam
-
DOROTA CZAJKOWSKA
- Początkujący

JA NIESTETY TEŻ DAŁAM SIĘ NABRAĆ TEJ FIRMIE.PODPISALI ZOBOWIĄZANIE DO ODDANIA PIENIĘDZY ALE MINĄŁ TRZECI MIESIĄC I NIC.I NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ ŻE TRZEBA BYŁO WZIĄŚĆ FIRMĘ Z GDAŃSKA A NIE Z KOŃCA POLSKI.ONI TUTAJ MAJĄ ADRES PODANY I NUMER TELEFONU.NIE CHCIAŁABYM ŻEBYŚCIE KIEDYKOLWIEK ZNALEŻLI SIĘ W MOJEJ SKÓRZE LUB RESZTY OSZUKANYCH.JA BYNAJMIEJ WIEM W KTÓRYM MIEJSCU BUDUJĄ DOM W GDAŃSKU I JESZCZE DOWIEDZIAŁAM SIĘ KILKU INFORMACJI NA ICH TEMAT.JAK TO SIĘ MÓWI POLAK MĄDRY POSZKODZIE.MOJA SPRAWA TRAFI DO SĄDU JAKO KARNA NIE CYWILNA DLATEGO ŻE ONI DZIAŁALI OD POCZĄTKUZ ZAMIAREM WYŁUDZENIA PIENIĘDZY.I DODAM ŻE ZOSTAWIŁ U MNIE NA PODWÓRKU SWOICH PRACOWNIKÓW NIE WYPŁACAJĄC IM WYNAGRODZENIA.DLATEGO TEŻ NIE MA ZNACZENIA SKĄD FIRMA JEST BO PROSZĘ WEJŚĆ NA WWW.TRÓJMIASTO.PL I ZOBACZYCIE JAK MIEJSCOWE FIRMY ROBIĄ W KONIA
ufff... dobrze, że na nich nie trafiłam. Miałam szczęście, że projekt mi robili z promiasta i obyło się bez takich "przygód". Wszystko zostało idealnie zaprojektowane i nie miałam żadnych zastrzeżeń