Salon w kolorze żółtym

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Salon w kolorze żółtym

Post autor: Redakcja »

Kolor żółty kojarzy nam się ze słońcem, ciepłem, dobrą energią i wakacjami. Żółty to zabawny i piękny kolor, który rozśw Salon w kolorze żółtym >>
Redakcja

janekk45
Zainteresowany
Zainteresowany

Salon w kolorze żółtym

Post autor: janekk45 »

jak najbardziej jestem za kolorem żółtym, ale z wykorzystaniem jakiejś ciekawej struktury choćby takiej imitującej piasek - quarzo :) na stronie farb magnat możemy obejrzeć filmiki pokazujące jak wygląda ta nietuzinkowa struktura :)

Farby Kabe
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Re: Salon w kolorze żółtym

Post autor: Farby Kabe »

Z pewnością żółty kolor rozświetli salon i doda mu trochę wakacyjnego klimatu. Trzeba jednak pamiętać, żeby zastosować go z pomysłem i umiarem, bo zbyt dużo żółtego może zdominować pomieszczenie. Mimo wszystko jedna ściana lub dodatki w kolorze żółtym z pewnością są bardzo dobrym pomysłem do każdego pomieszczenia - salonu, łazienki czy kuchni.

TuchMary
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: TuchMary »

Ja mam jasny żółty, łączony z zielonym sałatkowym (jasny). Uważam, że jest bardzo miło w moim salonie, można się w nim dobrze czuć. Ale przede mną malowanie, i zastanawiam się, czy farba czy tapeta...

Farby Kabe
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Farby Kabe »

TuchMary, masz rację takie połączenie sprawia miłe wrażenie. Jeśli zastanawiasz się między tapetą a farbą, to polecamy farby - dobrze dobrany kolor i rodzaj farby naprawdę dobrze wygląda. To salon będzie malowany?

2koralina
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: 2koralina »

Ściany w kolorze żółtym w salonie - całkiem sympatyczne rozwiązanie, jednak ja preferuję bardziej kolory ziemi :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”