karnisz do poddasza
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
karnisz do poddasza
Wiecei może, gdzie znajdę podobny karnisz? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1 Sufit na moim poddaszu wygląda bardzo podobnie i nie mam możliwości zamontowania tam normalnego, prostego karnisza Proszę Was o pomoc!
-
Monika76543
- Początkujący

Re: karnisz do poddasza
Ciężko znaleźć odpowiednie karnisze na poddasze. Ja zdecydowałam się jedynie na rolety i w sumie jest ok.
-
DomyiGaraze
- 1 - ostrzeżenie!
Rolety lub żaluzje to moim zdaniem o wiele lepszy pomysł niż standardowe karnisze i firanki,przez co wnętrze staje się takie typowe,klasyczne. Postaw na oryginalność i np zielony lub fioletowy kolor rolet,co o tym sądzisz?
domy i garaże, projekty domów i garaży.
Spróbuj wyszukiwania obrazem w Google. Często działa coś takiego przy szukaniu dekoracji itp z internetu, jak żeśmy znaleźli gdzieś poza sklepem internetowym. Możliwe, że trafisz na stronę jakiegoś zagranicznego sklepu, ale wtedy będziesz znała producenta czy model i łatwiej będzie ci dalej szukać.
-
WeldsystemSklep
- Początkujący

Ktoś powyżej słusznie pisze- jedyne co pozostaje to poszukać w sklepach internetowych gdzie wybór będziesz miał zdecydowanie największy. Jeżeli może być on drewniany to może na specjalne zamówienie będzie dobrą opcją? Wtedy bez problemu można go dopasować.
Super karnisz. Znalazłeś już go ?
-
mlodaprojektantka
- Początkujący

No pewnie:) Zajrzyj tutaj: karnisze
Hm, w Merkurym Markecie widziałam bardzo podobne