Nowoczesna sypialnia?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowoczesna sypialnia?
Nowoczesność jest fajna i zawsze jestem "za", ale lubię też kiedy do tej nowoczesności przemyca się trochę starszego klimatu. Pomyśl może nad jakimś starym fotelem z nową duszą, może o czerwonej ścianie z cegieł albo (też cegły nie muszą być stare, a po prostu stylizowane). Pomysłów jest dużo. Ja powiem szczerze, że mój salon zyskał duszę kiedy go przerobiłam i zgodziłam się na pomysł męża właśnie z cegłą. Kupowalismy w bruk becie, ale na dobrą sprawę w wielu sklepach budowlanych ją znajdziesz. zaczaruj swoją sypialnię, zobaczysz, że nie będziesz z niej chciała wyjść. Ta z tego pierwszego zdjęcia jest ładna, ale czegoś mi w niej jednak brakuje...
Kupowałem kiedyś takie rzeczy właśnie w bruk becie, mogę polecić.
-
Tato_Małża
- Aktywny

a moim zdaniem nowoczesność od kolorystyki może zalezy,a le na pewno nie w pierwszym rzędzie, jak dla mnie nowoczesne to są łóżka, z ramą wykonaną w ten sposób jak w modelu Corano http://www.bydgoskiemeble.pl/inspiracje ... sne/corano
dość mroczne propozycje sypialni. ja zdecydowanie jestem za wersją romantyczną. i bardziej przyjaznymi kolorami. i więcej tekstyliów! miły dywan dla bosych stóp z samego rana jest na wagę złota. no i jakieś poduchy i narzuta, by się przydała. przy okazji - czy ktoś byłby w stanie polecić sklep z nowoczesnymi tekstyliami?
-
monika12345
- Początkujący

- Kontakt:
nie te sypialnie nie są ładne, takie zwykłe, absolutnie nic ciekawego.
-
Tato_Małża
- Aktywny

to w takim razie zachęcam do obejrzenia innych kolekcji bydgoskich mebli, ja wybrałem corano pod siebie, mnie się podoba, wolę ciemniejsze wykończenia, szarości itp http://www.bydgoskiemeble.pl/kolekcjemagdaw73 pisze:dość mroczne propozycje sypialni. ja zdecydowanie jestem za wersją romantyczną. i bardziej przyjaznymi kolorami. i więcej tekstyliów! miły dywan dla bosych stóp z samego rana jest na wagę złota. no i jakieś poduchy i narzuta, by się przydała. przy okazji - czy ktoś byłby w stanie polecić sklep z nowoczesnymi tekstyliami?
jak już będę musiał wziąć się za przearanzowanie sypialni..to pójde w stronę betonu i drewna:D
ja uwazam ze moja sypialnia jest bardzo nowoczesna, mam meble z helvetii http://www.helvetia-wieruszow.pl/pl,produkt,30.html
-
Tato_Małża
- Aktywny

tak Lucynko, nowoczesna ta twoja sypialnia z helvetii to trzeba przyznać 
dziekuje
staralismy sie z mezem
-
Tato_Małża
- Aktywny

a mowią, ze mezczyzni nie maja smykalki do urzadzania wnetrz, to jst nas tera dwoch ktorzy przeczymy temu hehehe
Widziałam, że ktoś tu mówił o połączeniu betonu i drewna - moim zdaniem ciężko jest tak urządzić sypialnię z tych materiałów, żeby była przytulna i aby miło się w niej spędzało noce.
moj maz ma niezly gust
a co do betonu w sypialni to w zyciu bym sie nie zdecydowala. lubie przytulne wnetrza i sama takie mam a wlasnie wspieralismy sie aranzacjami bydgoskich mebli
moj maz ma niezly gust
a co do betonu w sypialni to w zyciu bym sie nie zdecydowala. lubie przytulne wnetrza i sama takie mam a wlasnie wspieralismy sie aranzacjami bydgoskich mebli
Mi się takie urządzenie podoba http://superwnetrza.pl/czerwona-sypialnia/
Romantycznie, a jednocześnie z klasą
Wiele bym dała za taką sypialnie, może kiedyś...
Romantycznie, a jednocześnie z klasą
Wiele bym dała za taką sypialnie, może kiedyś...
BOB-BUDOWNICZY