Pomoc w rozszyfrowaniu symbolu Kotła C.O

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

p3szek
Początkujący
Początkujący

Pomoc w rozszyfrowaniu symbolu Kotła C.O

Post autor: p3szek »

Witam, mam problem a dokładnie czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć co oznacza kreska która jest na schemacie kotła C.O znajdująca się poniżej kwadratu będącego symbolem tego kotła
Pozdrawiam

Bolas
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Pomoc w rozszyfrowaniu symbolu Kotła C.O

Post autor: Bolas »

Rozłożyłem mojego hydraulicznego tarota i wyszło mi coś co musiałem potem skonsultować z moją kulą magiczną:
Obrazek

a kula zawsze prawdę powie i wyszło że to KOD KRESKOWY!!!

p3szek
Początkujący
Początkujący

Post autor: p3szek »

Dziękuję za pomoc Panie Bolesławie, widzę ze przydatne to forum, ale co się spodziewać po Żorach, trochę to żałosne w sumie ...
Pozdrawiam

Bolas
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Bolas »

Peszek to peszek więc ty też go masz. Niestety trafiłeś na forum fizoli a nie wróżek więc jeżeli potrzebujesz wróżby to:
http://www.youtube.com/watch?v=jSmkVOtVYVQ
Kiedyś do zaprzyjaźnionego sklepu z autoczęściami przyszła kobieta mówiąc że potrzebuje części "710" do silnika. Sprzedawca po 30min dyskusji z panią kazał jej to namalować. Namalowała coś co do złudzenia przypominało to:
Obrazek
i teraz postaw się w naszej sytuacji i postaraj się dowiedzieć o jaką kreskę ci chodziło.

Wierz mi nawet jakbym mieszkał w Wa-wie nie zmieniło by to mojego podejścia do tematu :) Ja nie jestem maluszkiem który za nickiem podskakuje na prawo i lewo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”