Nie liczę, że Panowie coś zrozumieją!!! Trudno pisać o rozumie w jak ktoś jest przekonany o ekologicznym i ekonomicznym sensie kolektorów.
Ja piszę dla ludzi z rozumem, a kolektor i rozum, nie idą w parze w XXI wieku!
Kolektory firmy Solver na ścianie
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Re: Kolektory firmy Solver na ścianie
Właśnie za to pisanie dla "ludzi z rozumem" dostałeś bana na muratordomTomasz_Brzeczkowski pisze:Nie liczę, że Panowie coś zrozumieją!!! Trudno pisać o rozumie w jak ktoś jest przekonany o ekologicznym i ekonomicznym sensie kolektorów.
Ja piszę dla ludzi z rozumem, a kolektor i rozum, nie idą w parze w XXI wieku!
Tomeczku nie oszukujmy się jesteś wszystkim doskonale znany, wszędzie pojawia się magiczne "TB" i nie jest to podyktowane Twoją wiedzą ale głupotą i ignorancją, którą wszędzie prezentujesz. Ludzie na każdym kroku i każdym forum plują Ci w twarz a Ty mówisz że deszcz pada.
Zrozum ludzie potrzebują czegoś więcej niż Twoich legend o PC i niecentralnym ogrzewaniu i myciu raz na 3 dni.
Re: Kolektory firmy Solver na ścianie
Ja raczej, a raczej na pewno nie liczyłbym na zrozumienie T.B.szari pisze: Zrozum ludzie potrzebują czegoś więcej niż Twoich legend o PC i niecentralnym ogrzewaniu i myciu raz na 3 dni.
On liczy wszystkich swoją miarką a że u niego miarka króciutka to wychodzi jak widzimy.