Komandor promocja z rabatem

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
anetta102
Początkujący
Początkujący

Post autor: anetta102 »

Czy ktoś korzystał z tego rabatu w komandorze - http://promocja.komandor.pl ? Chodzi mi akurat o tę akcję. Jeżeli ktoś realizował ten rabat z kasą, proszę o info na pw.

Awatar użytkownika
sztajger
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Komandor promocja z rabatem

Post autor: sztajger »

Na co dają promo ? Szafy do zabudowy ?

anetta102
Początkujący
Początkujący

nie, na cały asortyment. akurat mnie interesują meble do sypialni w pełnym systemie i zastanawiam się czy to są jakieś kupony i nie da się jakiejś kumulacji zrobić z kimś ;)

Awatar użytkownika
radioda
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: radioda »

Standardowo jak widzę, dają Ci kase 200 PLN do projektu. Jedyne co możesz zrobić to zamówić kilka projektów, np: szafę, łóżko cokolwiek w osobnych zamówieniach. Jeżeli już chcesz dobrze to wykorzystać to względnie tanie rozwiązanie bierzesz z rabatem 200 zł, prostą szafę czy jakąś ramę. Na pewno nic się nie kumuluje.
żona zaprasza (MOJA)

MultiLampy
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: MultiLampy »

Teraz w większości sklepów internetowych trwają promocje i wyprzedaże,więc po prostu warto tam szukać i kupimy wiele rzeczy znacznie taniej,warto z tego skorzystać.

anetta102
Początkujący
Początkujący

Dzięki za info, dostałam kupon ale mam 1500 pomysłów i nie wiem tak naprawdę czy skorzystam bo mam jeszcze kilka selfmade`ów na oku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”