NAJTANIEJ OKNA DRUTEX w Krakowie !
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
NAJTANIEJ OKNA DRUTEX w Krakowie !
NAJTAŃSZE OKNA Drutex w Krakowie !
[url]drutexokna.pl[/url]
Mamy swoje 2 programy w TVN !
Prócz NAJWYŻSZEJ KLASY OKIEN, robimy remonty znanym ludziom za takie ceny jak normalnym klientom.
ZAPRASZAMY !
Jesteśmy także na ALLEGRO
[url]drutexokna.pl[/url]
Mamy swoje 2 programy w TVN !
Prócz NAJWYŻSZEJ KLASY OKIEN, robimy remonty znanym ludziom za takie ceny jak normalnym klientom.
ZAPRASZAMY !
Jesteśmy także na ALLEGRO
Re: NAJTANIEJ OKNA DRUTEX w Krakowie !
ja raczej bym się zastanawiała czy są solidne, wytrzymałe i szczelne, a nie czy sa tanie. Bo wychodzę z założenia, że na niektórych rzeczach nie powinno się oszczędzać, a okna są jednymi z nich
-
designerka
- Początkujący

no ale Drutexy akurat maja konkurencyjną cenę przy czym jakość też dobra. Mam u siebie takie - trzymają się ładnie, kolor sie trzyma, są szczelne. Ja nie widzę róznicy w jakości w porównaniu do innych producentów
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

rewelacyjny marketing!
najtaniej
aż sie ciśnie na usta ... niekoniecznie dobrze!
najtaniej
aż sie ciśnie na usta ... niekoniecznie dobrze!
Otóż to. Jeśli już wybierać to u sprawdzonych i polecanych. U mnie na jesieni okna wymieniał Eko Plast zarówno same okna jak też montaż i obsługa bez zarzutu. Nie tylko cena się liczyspeeker pisze:ja raczej bym się zastanawiała czy są solidne, wytrzymałe i szczelne, a nie czy sa tanie. Bo wychodzę z założenia, że na niektórych rzeczach nie powinno się oszczędzać, a okna są jednymi z nich
Wybrać od pewnych polecanych, broń Boże na forum 
Polecam dla ludzi z Krakowa rolety dla domu
-
TomaszDomasz
- Zainteresowany

Słowo "najtaniej" napewno nie oznacza najsolidniej...
drutex tylko drutex.!!!! bardzo szcelne, akustyka tez ok.
A czy ktoś ma porównanie okien Drutex do ekoplastu albo oknoplastu?
Porównania nie mam ale zamawiałem jakiś czas temu okna w Ekoplaście oraz jestem zadowolony. Wybrałem okna w zabudowie wielokomorowej czyli energooszczędne. Mieszkam w narożnym mieszkaniu Przez to bywa w nim dość chłodno. Dzięki tym oknom jest o wiele lepsza termoizolacja. Zdecydowaliśmy się na model okien Prestige Theromo.
Firma jest solidna. Na okna nie czekaliśmy długo. Montaż trwał 1 dzień. Jest to jedna z lepszych firm w Krakowie.
Firma jest solidna. Na okna nie czekaliśmy długo. Montaż trwał 1 dzień. Jest to jedna z lepszych firm w Krakowie.
Ja wybrałem okna firmy Drutex. Było sporo tańszych pozycji na rynku, ale polecaną mi ta firmę i jestem zadowolony 
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Można w bardzo dobrym standardzie i estetyce kupić okna w Krakowie w Okno Plus. Mam też od nich drzwi wejściowe zamawiane – stolarka precyzyjnie zrobiona bez niedoróbek, ogólnie nie mam uwag, mogę polecić.
Okno Plus ma duży wybór okien fasad konstrukcji przesuwnych itp. Ja bym ich polecił. Dobre uczciwe doradztwo w Krk na Libertowie, nie nakłaniali mnie na jakieś okna z najwyższej półki tylko dość rozsądnie podeszli do tematu. Okna już osadzone, łatwe w sterowaniu, uchylaniu, otwieraniu itp. i też muszę przyznać że łatwo się je czyści, nie mamy problemów ze smugami.
U siebie w mieszkaniu mam Drutexy PCV. Poszedłem za namową znajomych.. Większość z nich miała u siebie Drutexy, a nie chciałem ryzykować. Z perspektywy czasu to był świetny wybór.