Krakowska Fabryka Łazienek
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Salon łazienek i techniki grzewczej zajmujący się kompleksowym projektowaniem i wyposażeniem. Profesjonalne... Krakowska Fabryka Łazienek >>
Redakcja
-
Arkadiusz Kulik
- Początkujący

Uwaga !!! Pod tą nazwą kryje się drobny oszust Łukasz Bajołek prowadzący działalność gospodarczą Luxmart oraz Interperfect.
Aktualnie bez problemu można znaleźć kilka postępowań windykacyjnych. Oszukał już kilka osób pobierając zaliczki i nigdy nie dostarczając towaru. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!
Aktualnie bez problemu można znaleźć kilka postępowań windykacyjnych. Oszukał już kilka osób pobierając zaliczki i nigdy nie dostarczając towaru. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!
Arkadiusz Kulik
-
Bozena Blazewicz
- Początkujący

UWAGA ARCHITEKCI WNĘTRZ!
Latem br. pan Łukasz Bajołek zlecił mi wykonanie projektu showroomu w salonie przy Zakopiańskiej. Projekt został wykonany w terminie i zaakceptowany. Termin płatności wynagrodzenia za wykonaną pracę minął z początkiem września i do dzisiaj (30.12) czekam na pieniądze. Taktyka pana Bajołka polega na obiecywaniu, przekładaniu, zwalaniu na krnąbrnego księgowego itd. Po rozmowie w listopadzie, pan Bajołek zarzekał się, że na pewno ureguluje zobowiązanie do 16 grudnia. Ostatnio pan Bajołek, doszedł do wniosku, że zapłaci za projekt ... jak go sobie zrealizuje. A że nie ma pieniędzy więc go nie realizuje - taki paragraf 22. Zdecydowałam się na ten wpis, bo z takim "przypadkiem" nie spotkałam się w ciągu kilkunastoletniej praktyki zawodowej. Bożena Błażewicz.
Latem br. pan Łukasz Bajołek zlecił mi wykonanie projektu showroomu w salonie przy Zakopiańskiej. Projekt został wykonany w terminie i zaakceptowany. Termin płatności wynagrodzenia za wykonaną pracę minął z początkiem września i do dzisiaj (30.12) czekam na pieniądze. Taktyka pana Bajołka polega na obiecywaniu, przekładaniu, zwalaniu na krnąbrnego księgowego itd. Po rozmowie w listopadzie, pan Bajołek zarzekał się, że na pewno ureguluje zobowiązanie do 16 grudnia. Ostatnio pan Bajołek, doszedł do wniosku, że zapłaci za projekt ... jak go sobie zrealizuje. A że nie ma pieniędzy więc go nie realizuje - taki paragraf 22. Zdecydowałam się na ten wpis, bo z takim "przypadkiem" nie spotkałam się w ciągu kilkunastoletniej praktyki zawodowej. Bożena Błażewicz.
Re: Krakowska Fabryka Łazienek
Mnie też oszukał. sklep internetowy luxmart - porażka .Wysłał mi towar którego nie zamawiałem, oczywiście bezwartościowy , zwodzi przez telefon,jeśli ktoś tam odbiera- mija 6 miesięcy i oszust funkcjonuje dalej. omijajcie ten sklep - luxmart
Uwaga na ten sklep. Żeby zaciemnić obraz działalności Łukasz Bajołek występuje jako właściciel Interperfect (co jest nieprawdą - wystarczy sprawdzić KRS-online.com). Naciągają na zaliczki, nie informują o możliwości rezygnacji z zamówienia. Nie wysyłają towaru za który wzięli pieniądze. Zainteresowanie klientem po otrzymaniu zaliczki na poziomie tragedia. Przez 7 tygodni nie mogą skompletować prostego zamówienia. Ciągle tylko wymówki i obietnice. Przeszkadza im wszystko - niekompetentne firmy kurierskie, producent płytek, późna pora, księgowa. Odradzam zakupy w tym sklepie.