Meble kuchenne jakie ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
non-paris
Re: meble kuchenne jakie ?
koleżanka niech czyta blog
iszafy. Godzina nie została uwzględniona w regulaminie
och, kurcze, o jeden dzień za późno... ;P
a ja mam w planach chyba realizować , ponieważ ceny i tak mają dobre.
Ok, wiem 
Pewnie akacja. Zaprojektuj sobie na ich stronce swoją szafę i ją wyceń, będziesz wiedziała ile mniej więcej Cię to wyjdzie.
Pewnie akacja. Zaprojektuj sobie na ich stronce swoją szafę i ją wyceń, będziesz wiedziała ile mniej więcej Cię to wyjdzie.
No bę brała się za to przez wekkend właśnie Ciekawe jak mnie poniesie wyobraźnia:)
-
non-paris
Dzięki temu narzędziu z iszafy możesz sobie jeszcze wnętrze zaprojektować i wycenić. Są też dostępne gotowe projekty.
O wycena także się przyda , będę mogła sprawdzić orientacyjną cenę szafy 
To prawda taka wycena wirtualna jest świetna, zawsze orientacyjne koszty naszej wyobraźni można sprawdzić sama z niej korzystałam, i cena kilka złotych się różniła jak doszło do realizacji
Wiadomo, że cena zawsze będzie się nieco różnić od tej końcowej, bo tu coś zmienimy, coś dodamy itd. Jednak taka wycena pozwoli nam się nastawić na jakąś sumę, z góry z czegoś zrezygnować, jeśli okaże się, że to nie na naszą kieszeń lub odwrotnie.
A słyszeliście o nowej promocji na sprzęt kuchenny i agd? Interesująca propozycja zwłaszcza że dobra kuchnia kosztuje powyżej 2-5 tysięcy
Fajna ta promocja, lecz nei wiem czy bym potrafiła zdecydować co wybrać jako dodatek. 
-
non-paris
Dla mnie bez problemów. Ładuję w kuchnię 5tys i mam 650 zł na akcesoria. Na przykład kupiłabym sobie za to szuflady tandembox z blumotion. Można tak?
Na pewno takie coś jak: elementy wyposażenia szafek, oświetlenie, organizery do szuflad, sortowniki odpadków, naścienne panele szklane. Ale zawsze możesz zapytać po przez zapytanie do nich.
Anija- kuchnia za 2-5 tys? No coś ty
Za standardową kuchnię dać trzeba przynajmniej te 7000 zł.
Na pewno coś by się z tego wybrało. Trudny wybór, bo chciałoby się wszystko hehe
Polecam producenta kuchni Ramani. Bardzo łaadny nowoczesny design oraz wysoka jakość.